Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Baterry...?
STRANA 1 OD 1
alexi Baterry...? 29.09.2007. 10:50 T5814

status: user
broj poruka: 677
Ljudi, ima li neko ideju gde mogu da kupim novu (internu) bateriju za mp3/4 player,
ova moja je otisla u....?
Da li mozda postoji neka prodavnica, nesto....?
Baterija mi traje 3,4h poludeo sam vise....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Pa dobro bre... 29.09.2007. 11:20 #28891

broj poruka: 3742
...sto ne navede barem koji je mp3. Pretpostavljam da je u pitanju neki kinez(koje imas u milion i jednoj verziji). Kada sam otvorio devojkin mp3/4(MS industrial) plejer video sam da nije u pitanju standardna baterija(nije da je samo utaknes i gotovo) vec se spaja zicicama. U mom slucaju je bila zalemljena za plocicu. Shodno tome sumnjam da ces negde pronaci novu bateriju istog tipa. Probaj u radnjama specijalizovanim za baterije. Ne znam odakle si. Ako si iz Bg-a imas radnju kod kalenic pijace(beli objekat) kod stanice 26 blize Vukovom spomeniku.
Sa druge strane mozes da kontaktiras prodavca i da pitas imaju li servis koji odrzava i menja delove. Mada opet kazem posto je kinez najverovatnije, uputice te na fabriku u Kini
a sta ti ja znam...

alexi Heh... 29.09.2007. 17:08 #28918

broj poruka: 677
Kinez je naravno, ali sa ovim slusalicama koje imam daje prilicno dobar zvuk....Znam da se baterija spaja zicicama....
Pogledacu u toj radnji kad budem u tom kraju.... da nemaju mozda site ili tako nesto?

Pisko Standarda i mernih jedinica za sve! Jednako! 29.09.2007. 23:37 #28947

broj poruka: 6650
Srećom, i kinezi imaju jednake merne jedinice, ili bar važe za njihove proizvode kad ih mi merimo. Ne tuguj mnogo ako ne nađeš original (kineza, kako to gordo zvuči), vidi voltažu - pa nađi elemenat iste, zatim nađi sličnu ili istu jedinicu kapaciteta (mAh) i, na kraju, jednako važno: nađi nešto što dimenzijama odgovara. Još ako je LiIon a ne metal-hidridna (ili nedaj-bože NiCd...), na konju si, i bolje si prošao nego na startu.

Kad to sve nađeš, naplaćaš se taxija, goriva, nalemiš se i nadišeš olovnih isparenja i kadmijuma, i sve proradi nekako, pogledaj lepo da nije slučajno sada novi mp3/4 plejer jeftiniji nego ta baterija koju nađeš....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs