Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Audio problem!
STRANA 1 OD 1
5Ronic Audio problem! 19.06.2014. 16:10 T57978

status: user
broj poruka: 282
Uradio sam sistem drugu i imam problem sa zvukom. Pokazuje mi u device manager-u da su svi drajveri dobri, ali zvuka nema, tj pokazuje da samo radi Realtek digital output kao default i normalno baca ali ja necujem nista. Ostale audio izlaze ne prepoznaje (vidim ih kao zatamnjene) Nisu disable, sve sam uradio kao i svaki put! Cak mi neda ni desni klik na Speakers pa da ih enable... Proverio sam i zvucnike i sluske ni na njima nema zvuka!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Audio problem! 19.06.2014. 16:16 #555874

broj poruka: 19008
Obrisi drajver pa ponovo instaliraj neki drugi, po mogucstvu noviji, ako se isto desava, znaci da je riknula zvucna, nije iskljuceno (pod uslovom da su ok povezani zvucnici i da si gurnuo u pravu rupu:).

:: Uradio sam sistem drugu i imam problem sa zvukom. Pokazuje mi u device manager-u da su svi drajveri dobri, ali zvuka nema, tj pokazuje da samo radi Realtek digital output kao default i normalno baca ali ja necujem nista. Ostale audio izlaze ne prepoznaje (vidim ih kao zatamnjene) Nisu disable, sve sam uradio kao i svaki put! Cak mi neda ni desni klik na Speakers pa da ih enable... Proverio sam i zvucnike i sluske ni na njima nema zvuka!
5Ronic ... 19.06.2014. 16:19 #555875

broj poruka: 282
Skinuo sam driver booster i preko njega instaliram drajvere i nikad dosada nisam imao problema... Da je riknula zvucna ne bi pokazivao ni digital output ili to nema veze? Sve je pravilno povezano!

imarkovic Re: ... 19.06.2014. 16:21 #555876

broj poruka: 19008
Nema pravila.
Svakako skini rucno tacan drajver koji je za tu plocu/zvucnu i rucno ga posebno instaliraj, nemoj preko tog boostera, moguce da zbog toga i ne radi.

:: Skinuo sam driver booster i preko njega instaliram drajvere i nikad dosada nisam imao problema... Da je riknula zvucna ne bi pokazivao ni digital output ili to nema veze? Sve je pravilno povezano
::
zoran0112 Re: Audio Problem 19.06.2014. 21:34 #555895

broj poruka: 107
Probaj da izvuces pa vratis zvucnike. Desavalo mi se da ako su povezani zvucnici dok instaliram win i ako ne uradim ovo, ne vidi nista sem digital out.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs