Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Koji zvucnici?
STRANA 1 OD 1
Nazgrel Koji zvucnici? 27.09.2007. 10:57 T5777

status: user
broj poruka: 3
Ovih dana bi trebao da kupim neke zvucnike, pa sam malo gledao na nasim sajtovima kakva je ponuda.Ja imam neke Genius Life Sound SP-HF 2.0.To su drveni zvucnici i izuzetno sam zadovoljan sa njima.Tako da bih se opredelio za neke drvene zvucnike.Spreman sam da dam oko 40E za 2.0 ili 2.1 zvucni sistem.Hteo bih da cujem neka misljenja i malo pomoci oko kupovine
Trenutno razmisljam o nekim Blueberry zvucnicima ali ne znam kakvi su, tako da su glavni kandidati Logitech X-230 (2.1 sistem) i Genius SP-HF1250X (2.0 sistem)

Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 27.09.2007. 11:04 #28709

broj poruka: 4521

pa koja je poenta zamene zvucnika ako si zadoovljan toliko ? u redu da si odlucio da menjas na nesto kvalitetnije( 5.1 ili bolje) ali 2.0 za 2.0 ....skupi jos nesto para, nigde ti se ne zuri iovako si zadovoljan kao sto si rekao sa tim zvucnicima pa onda uzmi nesto kvalitetnije, ne treba ti puno vise para(za 100 evrica) mozes uzeti doosta kvalitetnije zvucnike
Dyca re 27.09.2007. 11:06 #28710

broj poruka: 1574
ATP3 ili x-230...bilo koje..odlicni su..Nemoj da te ogranicava samo drvo,jer ovi ATP3 koje imam tuku ko ludi i vise mi odgovaraju nego x230,ali ti vidi sta tebi prija pa kupi..

Nazgrel www 27.09.2007. 11:13 #28711

broj poruka: 3
Nije stvar u zameni nego kupovini novih.Trebaju mi za drugi kompjuter.Dosta sam citao i o Altecu ATP3 i o Logitech-u X-230.Stvarno se dvoumim i ne znam koje da uzmem.A tu su i ovi Genius zvucnici koji mi deluju super.By the way, imate li neku preporuku za zvucnu karticu solidnog kvaliteta za muziku,igrice i filmove?

Dyca re 27.09.2007. 11:17 #28712

Zaboravio sam da ti kazem da imam blueberry/neo zvucnike..I mogu ti reci da su odlicni..drveni su i daju veoma dobar zvuk,ali nije priblizan logitech-u i Altec-u...

Dyca re 27.09.2007. 11:20 #28713

Karticu uzmes najjeftiniju i dobices bolji zvuk od integruse..ako oces nesto bolje,moras da das oko 40 eura minimum..pozz

tihimil re 27.09.2007. 13:25 #28716

broj poruka: 216
moja preporuka su ti x-230 ima ih moj komsija vec duze vreme i mogu ti reci da imaju poprilicno dobar zvuk za te pare...a sto se tice alteca sta reci mora da su dobri ali ih ja nisam cuo,ali svi ih hvale...najbolje je da cujes oba sistema i nek ti uvo odluci jer nekome se vise svidjaju jedni a nekome drugi...pozdrav

Pisko Èime si bre zadovoljan? 27.09.2007. 18:20 #28764

broj poruka: 6650

Uzmi Altec-a, svirni ga do kraja pored tih drvo plastičnih geniusa, čime ćeš im u startu pocepati membranu, spiralu, kondom, posteljicu i plućnu maramicu, pa ćeš videti za šta si mislio da je super. A da je nekad bolje bez integruše, jeste, ali realno, neke novije integruše - 5 ili 7 kanalne, stvarno daju ok zvuk, tako da nisu neka mana. Altec rulez. Jedini, jedino,.... ATP3 nema činč ulaz za bananicu slušalica, avaj, bemgiškrte, to bi mu bilo dobro.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs