Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Slusaliceza Smartphone
STRANA 1 OD 1
leonard0 Slusaliceza Smartphone 14.05.2014. 19:54 T57675

status: user
broj poruka: 182
Da li postoje neke slusalice (full cap) koje imaju i mikrofon, a sve to na jednom jack prikljucku.

Budzet 40-50e.

Namena je za slusanje na desktopu, laptopu (ima samo jedan prikljucak za slusalice i mikrofon) i smartphone-u (isto samo jedan prikljuicak za oba).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp uzmes bilo koje slusalice 14.05.2014. 20:01 #552784

broj poruka: 3466
velike, sa mikrofonom, po ukusu i roknes ih na spliter, mada ovo je meni po nekoj logici suprotno od splitera

http://skr.rs/Dau

ili skroz crni da ti ne sljaste roze i zelena boja ako ispadne iz jakne ili tako
http://skr.rs/DaT

na jednoj strani zabodes mic i audio a na drugoj je 1 3.5mm dzek i to bodes u sta god hoces, mislim od tehnike :)

najpametnije po meni kad vec toliko hoces da das za slusalice pa uzmes nesto lepo jbg

samo ne znam kako da nadjes ovu budzu ali guglaj jbg

a mozda i moze da ti napravi neko sa malo kabla, 3 dzeka i termo buzira, javice se narod.

blackwolf - - - - - 14.05.2014. 20:31 #552792

broj poruka: 1505
Razer electra ima to što tražiš, sad nemam pojma pošto je trenutno.

Black Wolf

xenox -Povedi racuna 15.05.2014. 01:01 #552809

broj poruka: 1402
Posto su hohstapleri iz Apple opet drndali vunu pa su zamenili ground i mic na tom cetvoropolnom konektoru sada imas dve mogucnosti - jedna ne radi.

Uz Alcetael mini sam dobio neko djubre od sluski i hteo da nabodem samsungove i tad sam uklavirio da nece da moze i pogledao malo standarde. ZTE i Lenovo tablet imaju isto kao i samsung pa sad ako mi se hoce da koristim sluske na tabu i telefonu moram da nosim par slusalica...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

duqp tako je jedan majmun 15.05.2014. 01:16 #552813

broj poruka: 3466

pricao kako sam mu uvalio telefon kojem ne radi konektor za sluske a ja mu pokazao da radi kad je kupovao i pocne tako da lupa ne radi zajebao me ovo ono i ja mu kazem stavi lepo slusalice koje su za samsung i ne seri vise i proradilo je.

ne znam sto tako useru sve tim izmenama, bolesnici

leonard0 re 15.05.2014. 20:04 #552884

hvala na predlogu za ovaj Y kablic.
sad bas gledam gde da nadjem to kod nas da se kupi.

xenox, pa sta onda da radim? isto je alcatel telefon, pc je standardna Xonar kartica.

leonard0 nigde kabla kod nas 17.05.2014. 14:15 #553026

nisam nigde uspeo da nadjem ovo cudo od produzetka.

@xenox da li znas kakav je standard kod alcatela? nisam bas razumeo, ali shvatio sam da postoji neka razlika.

I ima li preporuna za full cap slusalice sa mikrofonom (sto manjim). Cene oko 50e.
Ili nekih slicnih predloga.
Razer electra mi je previse zelena, a i preko 100e je.

Hvala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs