gde ste berzasi bistrine moje :) imamo jednu nedoumicu, prijatelj tako malo uzima tehniku za novu kucu i hoce da uzme ozbiljan sistem (nije obaveza da sad bude 2000 eura) neko pojacalo i npr 2 zvucnika - za muziku mu treba ima kucni bioskop jedan onako srednja klasa samsung 5.1 ali nije to to za neke muzicke potrebe, za filmove i ok ali trazi se nesto ozbiljno
ja sam mu lupio otprilike do 1000 eura nesto lepo a on je rekao da hoce podno stojece zvucnike e pa sad dajte neke konkretne predloge brendove i modele i tako to
Mada uvek moze da ide na varijantu snazenijeg pojacala i Pioneer zvucnika koji su skuplji (Magnat je cena za par zvucnika)... Da imam tu kintu to bih uzeo bez razmisljanja (skoro sam nesto i gledao za moju sobu koja je 4x5m,zbog toga sam koliko-toliko upucen) :)
Izvinjavam se za neskracene linkove...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
pojacalo i 2 zvucnika napred i jos 2 bilo koja pozadi za ambijent cisto da ih bude zbog uzivanja u filmovima i eventualno igrama, e sad, ako ima para onda ovde http://www.4audio.rs/index.php
Pa dobro. Podrazumeva se kad dajes 1000 eura za zvucnike, da ces otici licno da ih preuzmes i isprobas na licu mesta.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Samo od ljudi koje poznajem, jer znam da su u stanju koje je opisan :: :: Prosto se odusevim kad na KP vidim komponente od 300e pa navise u `MINT` stanju i onda sliku uredjaja iznutra :: :: Ako je sve mint cemu slike unutrasnjosti uredjaj :: :: Kao da potvrde da je sve `oridjinale`.. :: :: LO :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.