Znaci od pre par dana nemam zvuk uopste, imam sound blaster neku i sve je bilo ok dok mi komp nije bio ugasen par dana. Posle ga upalim i nece zvuk. Sve ostalo je ok, znaci drajveri, u dole kod sata je sve ok. Nema nikvakvih problema osim sto ne cujem nista. Probao sam jedne sluske, druge, na svim ulazima/izlazima i nista.
Vadio sam zvucnu, vratio drajvere za integrusu i opet nista. Pa opet vratio zvucnu i nove drajvere za nju i opet nista. Znaci sve ide u kantu!
U tome i jeste problem. Pazi kad ubacim ovu ex onda je sve ok samo nema zvuka. Kad izbacim-predjem na integrusu onda mi pokazuje da je new hardwer instaliran ali nece da prihvati drajvere(naravno obrisem od integruse i sve sto treba). Znaci ako ovo ne resim veceras moze neko slodobno da bane da mu dam komp... Ja ne verujem sta mi se desava...
Znaci sta sve nisam probao i evo sad opet res bios i nista. Znaci sve samo da ne radim opet win jer imam mnooogooo stvari instalirano i nemam vremena da sada opet to radim.
Koliko sam shvatio sad ti radi blaster, ali integrusa i dalje ne? To vidi zasto, i probaj da shvatis kako su uspeli da se sjebu drajveri za obe karte odjednom, trebace ti odgovor za neki drugi put.
ali to nista nije cudno, meni je posle ja msm mesec dva crkla integrisana na ovoj ploci, i posto nisam imao para tad trenutno da kupim drugu plocu(dok ovu izservisiraju) pa je nisam ni nosio u servis nego sam kupio Asus DG pa nju koristim...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.