gde mogu da skinem ovaj program sa serijskim brojem?imam 5.1 sistem i cuo sam da je ovo extra dodatak...ako ima neko mogo bi i na mail da mi pusti tihimil@yahoo.com....poz
SF, odmah kod oftamologa, ni onaj durbin na avataru ti ne pomaze
- R a v e n L o r d -
:: Kako da ti pustim kad nemam tvoj mail..Preko berze na mogu da se salju file-ovi :: :: :: :: :: :: :: :: :: e aj molim te brate ako ti nije frka da mi to pustis na mail?
Da li je mozda neko imao slican problem sa dfx-om ??Koristim ga uglavnom za WMP ili real ..elem...sve ja to lepo crackujem patchujem i podesim kako mi odgovara i sve to radi odlicno par dana, 10 -15 nisam siguran i posle toga odjednom me opet pita za serial i onda moram da unistaliram i instaliram da bi opet proradio( narednih 10-15 dana pa jovo nanovo ) ??
Da znas,nesto sam dekoncentrisan ovih dana,stvarno nisam video.Dobro bar da je neko poslao u mesto mene.Pozz.Machine sledeci put ako mi omane ti si zasluzan da me vodis na pregled-valjda ces pomoci svom kolegi?
:: SF, odmah kod oftamologa, ni onaj durbin na avataru ti ne pomaze :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: Kako da ti pustim kad nemam tvoj mail..Preko berze na mogu da se salju file-ovi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: e aj molim te brate ako ti nije frka da mi to pustis na mail?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.