Posto su mi ukrali neki krsh od cd playera na pranju auta izvukao sam neki kesh od njih i ja bi dodao pa bi odma uzeo i plochicu (taj cd player) i 4 zvuchnika. E sad recimo da bi isao do 100e za zvucnike i koliko je potrebno za neki pristojan malo kvalitetniji player.
Ne razumem se u ta pojacala i sve to.. dao bi nekom majstoru da to sve ushtimunguje. Zheleo bih da ima malo finiji bass i da se lepo chuje kvalitetnije malo po celom autu. U pitanju je fiat bravo.
Za zvucnike bih ti preporucio jbl, jako su dobri i daju kvalitetan zvuk, sa cistim basom. A cd player, uzmi neki pioneer neces pogresiti koji god da uzmes.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T@4GHz CM Seidon 120V Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.