Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
zvucnici i cd player za auto potreban savet
STRANA 1 OD 1
repsi zvucnici i cd player za auto potreban savet 14.03.2014. 03:36 T57053

status: user
broj poruka: 1276
Posto su mi ukrali neki krsh od cd playera na pranju auta izvukao sam neki kesh od njih i ja bi dodao pa bi odma uzeo i plochicu (taj cd player) i 4 zvuchnika.
E sad recimo da bi isao do 100e za zvucnike i koliko je potrebno za neki pristojan malo kvalitetniji player.

Ne razumem se u ta pojacala i sve to.. dao bi nekom majstoru da to sve ushtimunguje. Zheleo bih da ima malo finiji bass i da se lepo chuje kvalitetnije malo po celom autu. U pitanju je fiat bravo.

Hvala!

P8P67 pro, i5-2500k, gtx Titan, 2x4gb Ripjaws 2400mhz, Seasonic M12D 850w, 3x Dell u2312hm, Denon ah-d5000
G27, Ecci v1-GP pedals, RS formula stand, Ultrashield custom racing seat
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re 14.03.2014. 12:14 #545673

status: user
broj poruka: 1033
Za zvucnike bih ti preporucio jbl, jako su dobri i daju kvalitetan zvuk, sa cistim basom. A cd player, uzmi neki pioneer neces pogresiti koji god da uzmes.

ASUS M5A99X EVO
Phenom II X4 960T@4GHz
CM Seidon 120V
Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz
MSI TFIII GTX 660 2GB
KINGSTON HyperX 3K 120GB
ASUS XONAR DG

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs