Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Creative Sound Blaster Audigy SE 4 Sta mislite o ovoj kartici!
STRANA 1 OD 1
cika011 Creative Sound Blaster Audigy SE 4 Sta mislite o ovoj kartici! 20.09.2007. 20:34 T5699

status: user
broj poruka: 48
GENIUS SW-HF 5.1 5000 imam ovaj zvucni sistem kuci i kupio bih nevedenu zvucnu karticu i prikljucio ga na nju!Misli te li da bih dobio bolji zvuk nego na integrisanoj zvucnoj kartici Asus P5KC??Hvala!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .... 20.09.2007. 21:36 #28097

broj poruka: 4521

da li zaista mislis da integrisana zvucna koja ne vredi 3 dinara moze da se poredi sa zvucnom kartom od 30-ak evrica? Glupo je dalje i komentarisati
cika011 pa ne... 20.09.2007. 21:41 #28099

broj poruka: 48

Ma naravno da ne mislim!Nego ovde na poslu ima raznih misljenja pa rekoh da ipak postavim post posto vama ipak najvise verujem!Imas li neka iskustva sa ovmom karticom i vredi li je kupovati za te pare,ili mozda preporucujete neku drugu...?Ajde molim te pomozite mi,sastavljam neku konfiguraciju pa uklapam sve to do nekih 850evrica!Hvala unapred!
Ognjeni ... 20.09.2007. 22:27 #28103

broj poruka: 4521

da ..imam iskustva sa slicnom karticom audigy 2 sam imao, a sada imam creativ xi-fi audio i kartica je boli glava cak i razlika izmedju te dve karte je ogromna a da ne govorimo izmedju integruse i jednih od ove dve...moja apsolutna preporuka ti je xi-fi audio(ostale su preskupe( preko 100e) ) a ova je extra za te pare

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs