Pozdrav svima. Jutros sam nazalost otkrio problem na mom vise od 5 godina starom setu zvucnika Logitech Z5500. Kontrolna jedinica pritiskom na power taster se konstantno pali i odma gasi svetleci pri tom plavo crveno da bi bez pritiska bila uvek u crvenom ili off modu. Menjao sam produzni, ubadao u razlicite slotove, resetovao istovremenim pritiskanjem Input i Settings tastera i samo u jednom trenutku uspeo da osposobim za rad (power taster je svetleo plavo) na nekih 3-4 min sto je bilo dovoljno da uspem da testiram ispravnost zvucnika u conrol centru (svi su ok). Dakle problem je ili u control padu ili u wooferu te sam se odlucio da ih nosim u ET Servis.
Ono sto me zanima je da li je neko slucajno imao isti problem sa istim setom zvucnika. da li je servis pomogao i da li se nakon servisa problem ponovo pojavio i posle koliko vremena?
ET servis ti vec neko vreme ne radi logitech...Ovlasceni servis za Logitech je Iris mega(computer land) gospodara vucica 176
Intel I7 4770K@Alpenfohn K2 ASUS Z87-A 2x8GB Kingston HyperX 1600Mhz GA 270X WF3 Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660XP Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitech Z906 5.1 MX Performanse G105 MW3
:: Pozdrav svima. Jutros sam nazalost otkrio problem na mom vise od 5 godina starom setu zvucnika Logitech Z5500. Kontrolna jedinica pritiskom na power taster se konstantno pali i odma gasi svetleci pri tom plavo crveno da bi bez pritiska bila uvek u crvenom ili off modu. Menjao sam produzni, ubadao u razlicite slotove, resetovao istovremenim pritiskanjem Input i Settings tastera i samo u jednom trenutku uspeo da osposobim za rad (power taster je svetleo plavo) na nekih 3-4 min sto je bilo dovoljno da uspem da testiram ispravnost zvucnika u conrol centru (svi su ok). Dakle problem je ili u control padu ili u wooferu te sam se odlucio da ih nosim u ET Servis :: :: Ono sto me zanima je da li je neko slucajno imao isti problem sa istim setom zvucnika. da li je servis pomogao i da li se nakon servisa problem ponovo pojavio i posle koliko vremena :: :: Hvala unapred.
To je ta firma. Oni su mi unakazili G700(zamena tastera), stavili mu neki taster koji je radio 2 meseca, otvorili misa jako bahato, na kraju sam direktno dobio novog iz Logitech-a svojim angazovanjem. Ako ne mogu da zamene najobicniji taster na misu, sta ce uraditi tek na Z-5500.. setim se odmah Joce TV-majstora sto je udarao kasičicom elektrolite starog Ei-Nis, kako bi proradio:)
:: ET servis ti vec neko vreme ne radi logitech...Ovlasceni servis za Logitech je Iris mega(computer land) gospodara vucica 17 :: :: :: :: Intel I7 4770K@Alpenfohn K :: ASUS Z87- :: 2x8GB Kingston HyperX 1600Mh :: GA 270X WF :: Fractal Design Define R4+window@Seasonic 660X :: Samsung 840 EVO 250GB,2x2TB WD Gree :: Xonar D :: Logitech Z906 5. :: MX Performans :: G105 MW :: :: :: Pozdrav svima. Jutros sam nazalost otkrio problem na mom vise od 5 godina starom setu zvucnika Logitech Z5500. Kontrolna jedinica pritiskom na power taster se konstantno pali i odma gasi svetleci pri tom plavo crveno da bi bez pritiska bila uvek u crvenom ili off modu. Menjao sam produzni, ubadao u razlicite slotove, resetovao istovremenim pritiskanjem Input i Settings tastera i samo u jednom trenutku uspeo da osposobim za rad (power taster je svetleo plavo) na nekih 3-4 min sto je bilo dovoljno da uspem da testiram ispravnost zvucnika u conrol centru (svi su ok). Dakle problem je ili u control padu ili u wooferu te sam se odlucio da ih nosim u ET Servis :: :: :: :: Ono sto me zanima je da li je neko slucajno imao isti problem sa istim setom zvucnika. da li je servis pomogao i da li se nakon servisa problem ponovo pojavio i posle koliko vremena :: :: :: :: Hvala unapred.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.