legalno drogiranje, legalna bludnica, free to pokazem ti rituale, obicaje... Do jaja ti je Maiden, gotivni su i ovi rogovi preko celog sajta, cek da vidim da li mi je pregoreo neki piksel u tom predelu...
Zaprepašćen sam gomilom stereotipa koje si izneo, kao da slušam šabane sa splavova dok u pozadini `cepaju` zvezde Granda... Ako se neko u HM može izdvojiti kao primeran, kulturan bend, to je IM (naravno, ima ih daleko više). Činjenica da su pevali o velikim, ozbiljnim temama je kod mediokriteta oduvek izazivala sumnju da se radi o nečemu diaboličnom u svim njihovim `mračnim stvarima` i stvarala nepodnošljiv pritisak na njihovu svest. Takođe, činjenica da smo bili izolovani devedesetih (te godine, doduše ne pamtiš) i da smo bili osuđeni na samo jednu vrstu `muzike` je ljudima poremetila rasuđivanje, pa su, čak i stariji postali robovi kulturno-duhovnog genocida. A ovo za drogiranje je tek stereotip na kvadrat, da nisi nekad prisustvovao nekoj utakmici ili eventualno bio deo pokreta `navijača`?
:: legalno drogiranje, legalna bludnica, free to pokazem ti rituale, obicaje.. :: Do jaja ti je Maiden, gotivni su i ovi rogovi preko celog sajta, cek da vidim da li mi je pregoreo neki piksel u tom predelu.. :: :: :: :: ::
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: legalno drogiranje, legalna bludnica, free to pokazem ti rituale, obicaje.. :: Do jaja ti je Maiden, gotivni su i ovi rogovi preko celog sajta, cek da vidim da li mi je pregoreo neki piksel u tom predelu.. :: :: :: :: ::
Nemoguci su ljudi, kakva je to logika hahaha, a meni su wc solja pesme koje sadrze text ona me ostavila, ona me zaboravila, i sve vezano za nju ili njega grand djubretari...20-ete gazim i ta kurvinska govanca kenjanje obicno, ova grupa kao i metallica teh prodigy su grupe koje izumiru,i vuku za sobom kultnu muziku i nije jebeno isto kad ljudi koji obilaze svet dpodju da ti odsviraju pesme, za koje reci sigurno nerazumes a zamisli nemaju veze sa sektom, onda je to uzivanje ali ti to onda neznas
a idem sigurno samo da skupim pare bio sam jednom 2 - 8 mislim da je bilo u areni i bilo je LLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLOOOOOOO!!!!!!!!!
Ima li boljeg primera `kulturno-duhovnog genocida` od matorih majmuna u šarenim helankama, koji u poodmaklim godinama tezgare sa ultra-kič teenage đubretom iz 80-tih? :)
:: Zaprepašćen sam gomilom stereotipa koje si izneo, kao da slušam šabane sa splavova dok u pozadini `cepaju` zvezde Granda... Ako se neko u HM može izdvojiti kao primeran, kulturan bend, to je IM (naravno, ima ih daleko više). Činjenica da su pevali o velikim, ozbiljnim temama je kod mediokriteta oduvek izazivala sumnju da se radi o nečemu diaboličnom u svim njihovim `mračnim stvarima` i stvarala nepodnošljiv pritisak na njihovu svest. Takođe, činjenica da smo bili izolovani devedesetih (te godine, doduše ne pamtiš) i da smo bili osuđeni na samo jednu vrstu `muzike` je ljudima poremetila rasuđivanje, pa su, čak i stariji postali robovi kulturno-duhovnog genocida. A ovo za drogiranje je tek stereotip na kvadrat, da nisi nekad prisustvovao nekoj utakmici ili eventualno bio deo pokreta `navijača` :: :: Up the irons! :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: legalno drogiranje, legalna bludnica, free to pokazem ti rituale, obicaje.. :: :: Do jaja ti je Maiden, gotivni su i ovi rogovi preko celog sajta, cek da vidim da li mi je pregoreo neki piksel u tom predelu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
У ПРАВО САМ САЗНО ЗА ОВУ ТРАГИЧНУ ВЕСТ ДА ПРО АМЕРИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОЋЕ ДА ДОВЕДУ АЈРОН МАЈРОН ОПЕТ КОД НАС ИДА СЊИМА ДОЛАЗЕ НЕКЕ СОТОЊАРЕ ГХОСТ
ЈА ПОЗИВАМ СВЕ НОРМАЛНЕ СРБЕ И СРБКИЊЕ ПРАВО СЛАВНЕ ВЕРЕ ДАСЕ ОКУПИ МО ИЗПРЕД ХРАМА СВЕТОГА САВЕ ДАН ПРЕД КОНЦЕРТА ИДА НА ПРАВИМО МОЛЕБАН ЗА СВЕ ИЗГУБЉЕНЕ ДУШЕ ШТОЋЕ ДИДУ НАТАЈ КОНЦЕРТ ИДА ПРОБАМО ДУБЕДИМО ВЛАСТИ ДОТКАЖУ ТАЈ КОНЦЕРАТ
АКО НАС ВЛАСТИ НЕПОСЛУШАЈУ ОНДА ЋЕМО ДА КРЕНЕМО ДА РАЗБИЈАМО ГРАД А ИЈАКО НАС ПОСЛУШАЈУ ИСТО ЋЕ ДУРАДИМО ТРЕБА МИ НОВИ ЕРМАКС И НОВА ТРЕНЕРКА
:: Zaprepašćen sam gomilom stereotipa koje si izneo, kao da slušam šabane sa splavova dok u pozadini `cepaju` zvezde Granda... Ako se neko u HM može izdvojiti kao primeran, kulturan bend, to je IM (naravno, ima ih daleko više). Činjenica da su pevali o velikim, ozbiljnim temama je kod mediokriteta oduvek izazivala sumnju da se radi o nečemu diaboličnom u svim njihovim `mračnim stvarima` i stvarala nepodnošljiv pritisak na njihovu svest. Takođe, činjenica da smo bili izolovani devedesetih (te godine, doduše ne pamtiš) i da smo bili osuđeni na samo jednu vrstu `muzike` je ljudima poremetila rasuđivanje, pa su, čak i stariji postali robovi kulturno-duhovnog genocida. A ovo za drogiranje je tek stereotip na kvadrat, da nisi nekad prisustvovao nekoj utakmici ili eventualno bio deo pokreta `navijača` :: :: Up the irons! :: :: Intel® i7 4820K @ 4.8 GHz | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: legalno drogiranje, legalna bludnica, free to pokazem ti rituale, obicaje.. :: :: Do jaja ti je Maiden, gotivni su i ovi rogovi preko celog sajta, cek da vidim da li mi je pregoreo neki piksel u tom predelu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Eh moj gradjanine @Drum, veći si ti seljober od nas seljaka!
21.02.2014. 09:44
status: user broj poruka: 411
Moj @DRUM: nije da ti prigovaram, no baš ti seljaci koje ti tako sublimirano i neskriveno vredjaš, čine većinu publike na Maiden koncertu! .) Čisto za tvoju informaciju.
Rock `n Roll se preselio na selo - seljačka muzika u gradove!
Pogledaj Vojvodinu? Najjači Rock festivali po pašnjacima i livadama, najbolji klubovi po selima, Blues, Jazz, biraj ... Svako selo ima po dva rock benda. U gradovima su najposećeniji kafići oni u kojima se sluša baš taj grand. Zašto je tako?
Ako su se seljaci doselili u grad i poveli sa sobom svoju `kulturu`, kako to da na selu ne čine isto već suprotno - slušaju raznovrsnu muziku?!?
Niko vama gradskoj dečici nije kriv zato što vam se svidelo `POSELO 202` u srcu grada koga ste kasnije preimenovali u `ZAM`, na kraju `GRAND`. Vaši su splavovi u gradu, nisu naši seljački, vama je `Srpska Majka` Ceca sinonim za pevaca, jer na toj vašoj Marakanu sakupi 100000 duša. Jebite se u svojoj bedi i mizeriji sami ste trazili. Vaše cenjene gradjanke, tj. devojke su klasične sponzoruše - splavarke, boli njih d. za mejdene i kvalitetan Heavy Metal koncert. Pitaj svaku devojku na koncertu mejdena, videces da su sve iz nekih malih mesta, sela i sve kulturne i obrazovane. VAMA gradjanima PISMENIMA I KULTURNO-OBRAZOVANIMA ostaje da se duhovcno uzdignete na sledecem koncertu Cece na Marakani.
:: :: У ПРАВО САМ САЗНО ЗА ОВУ ТРАГИЧНУ ВЕСТ ДА ПРО АМЕРИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ОЋЕ ДА ДОВЕДУ АЈРОН МАЈРОН ОПЕТ КОД НАС ИДА СЊИМА ДОЛАЗЕ НЕКЕ СОТОЊАРЕ ГХОС :: :: ЈА ПОЗИВАМ СВЕ НОРМАЛНЕ СРБЕ И СРБКИЊЕ ПРАВО СЛАВНЕ ВЕРЕ ДАСЕ ОКУПИ МО ИЗПРЕД ХРАМА СВЕТОГА САВЕ ДАН ПРЕД КОНЦЕРТА ИДА НА ПРАВИМО МОЛЕБАН ЗА СВЕ ИЗГУБЉЕНЕ ДУШЕ ШТОЋЕ ДИДУ НАТАЈ КОНЦЕРТ ИДА ПРОБАМО ДУБЕДИМО ВЛАСТИ ДОТКАЖУ ТАЈ КОНЦЕРА :: :: АКО НАС ВЛАСТИ НЕПОСЛУШАЈУ ОНДА ЋЕМО ДА КРЕНЕМО ДА РАЗБИЈАМО ГРАД А ИЈАКО НАС ПОСЛУШАЈУ ИСТО ЋЕ ДУРАДИМО ТРЕБА МИ НОВИ ЕРМАКС И НОВА ТРЕНЕРК :: :: :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: ::
:: i nastavlja u svom stilu :: :: Ko voli nek ide, ko ne voli nek ne ide, toliko jednostavno.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
:: A sta ako ode taj ko ne voli? Onda ce bit` belaj :: :: :: :: i nastavlja u svom stilu :: :: :: :: Ko voli nek ide, ko ne voli nek ne ide, toliko jednostavno.. :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
takvi nam trebaju na koncertu za sutku...mislim ti sto zalutaju sto ne voledu...
:: A sta ako ode taj ko ne voli? Onda ce bit` belaj :: :: :: :: i nastavlja u svom stilu :: :: :: :: Ko voli nek ide, ko ne voli nek ne ide, toliko jednostavno.. :: ::
Re: Eh moj gradjanine @Drum, veći si ti seljober od nas seljaka!
21.02.2014. 13:06
status: user broj poruka: 1301
I meni je drago što te vidim...
-Ja i jesam seljak,živim na selu i bavim se poljoprivredom.
-Taj post je čista zajebancija i nije mi uopše bila namera da nekog omalovažavam ili vređam-jednostavno sam se `osvrnuo oko sebe`,vidim kakvo nam je društvo i omladina i takav scenario me uopšte ne bi iznenadio(opet ponavljam da sam se javio čisto iz zajebancije)
-Ovo za Vojvodinu uopšte nisi u pravu jer živim u njoj,a i bavim se muzikom,tako da sam sasvim dobro upućen kakva se muzika pušta u kafićima i klubovima...
toto je piča,ja tam domov...
:: Moj @DRUM: nije da ti prigovaram, no baš ti seljaci koje ti tako sublimirano i neskriveno vredjaš, čine većinu publike na Maiden koncertu! .) Čisto za tvoju informaciju. :: :: Rock `n Roll se preselio na selo - seljačka muzika u gradove :: :: Pogledaj Vojvodinu? Najjači Rock festivali po pašnjacima i livadama, najbolji klubovi po selima, Blues, Jazz, biraj ... Svako selo ima po dva rock benda. U gradovima su najposećeniji kafići oni u kojima se sluša baš taj grand. Zašto je tako? :: :: Ako su se seljaci doselili u grad i poveli sa sobom svoju `kulturu`, kako to da na selu ne čine isto već suprotno - slušaju raznovrsnu muziku?! :: :: Niko vama gradskoj dečici nije kriv zato što vam se svidelo `POSELO 202` u srcu grada koga ste kasnije preimenovali u `ZAM`, na kraju `GRAND`. Vaši su splavovi u gradu, nisu naši seljački, vama je `Srpska Majka` Ceca sinonim za pevaca, jer na toj vašoj Marakanu sakupi 100000 duša. Jebite se u svojoj bedi i mizeriji sami ste trazili. Vaše cenjene gradjanke, tj. devojke su klasične sponzoruše - splavarke, boli njih d. za mejdene i kvalitetan Heavy Metal koncert. Pitaj svaku devojku na koncertu mejdena, videces da su sve iz nekih malih mesta, sela i sve kulturne i obrazovane. VAMA gradjanima PISMENIMA I KULTURNO-OBRAZOVANIMA ostaje da se duhovcno uzdignete na sledecem koncertu Cece na Marakani
Ovo sto si ti napisao nema blage veze sa mozgom. Procitaj malo biografiju clanova grupe pa ce ti biti jasno o kojim se to ljudima radi.
Up the Irons !!! Kao veliki fan ovog HM benda mogu samo da pohvalim potez i da im pozelim dobrodoslicu. Nisam ni narkoman ni bludnik ni pacenik, ali sam strastveni obozavaoc Maiden-a :D Jedan od najvecih bendova svih vremena.
:: :: `Primeran, kulturan bend`... `velike, ozbiljne teme`... `sumnja kod mediokriteta`... `kulturno-duhovni genocid`... LO :: :: Ima li boljeg primera `kulturno-duhovnog genocida` od matorih majmuna u šarenim helankama, koji u poodmaklim godinama tezgare sa ultra-kič teenage đubretom iz 80-tih? :
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.