Planiram da uzmem ove zvucnike za koji dan. E sad, imam kuci dinamicki mikrofon SM58 i neku misketu za mikrofon koju mi je drug dao, ali ne znam koja je u pitanju, pa me interesuje da li ja to mogu da povezem na ove zvucnike, i da mogu sebe da cujem preko njih, eventualno da se prikaci klavijatura na njih, i kako bi to zvucalo? Ako neko ima iskustva sa tim.
Ne bih se upustao sad da kupujem miksetu i posebno zvucnike.
Zasto da ne - zavisno od osobina ulaza miksete (impedansa i napon)
13.02.2014. 00:43
status: user broj poruka: 10999
zvuk ce biti manje ili vise pojacan, manje ili vise izoblicen itd.. Slobodno kreni u eksperimentisanje, s tim da u pocetku ne ``odvrces potenciometar`` do kr(j)aja, da ne bi doslo do prevelike mokrofonije...
Re: Zasto da ne - zavisno od osobina ulaza miksete (impedansa i napon)
13.02.2014. 00:54
status: user broj poruka: 2836
A preko kog ulaza povezujem misketu za mikrofon sa zvucnicima? Posto je ovo misketa samo za mikrofon.
:: zvuk ce biti manje ili vise pojacan, manje ili vise izoblicen itd.. :: Slobodno kreni u eksperimentisanje, s tim da u pocetku ne ``odvrces potenciometar`` do kr(j)aja, da ne bi doslo do prevelike mokrofonije.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.