http://goo.gl/bxDgd Možda nije loše razmotriti i njih...Logi verujem da je ok (imam 10+ godina Z-640), Genius nikad nisam nešto gotivio, a i iskreno ovi koje si naveo izgledaju kao igračke...neka ode negde i posluša one koji mu ulaze u uži izbor i to je to... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Logitech Z323 je dres neopevani.Bezi dalje od njega.Ja sam kupio pomenute zvucnike za sestru doneo kuci i posle sat vremena ih vratio i uzeo lovu nazad.A probao sam da ih vezem i na dobru zvucnu karticu creative x-fi titanium.Jednostavno razocarao sam se u zvuk koji daju.Za ostale modele ne znam ali za ovaj znam sigurno da je krs i da su unapred bacene pare. A kad citas utiske na it svetu svi ih hvale ali u stvarnosti je to dosta dosta los zvuk.
ja imam z313 skoro sam zamenio stari altec lansing (mislim da bese oznaka modela avs300) Kvalitetniji i malo jaci je zvuk kod logitecha, jedino sto nema posebna regulacija bas-a. Mozda altec ima za nijansu jasniji bas, ali to je verovatno iz tog razloga sto na logitechu nema regulisanja, a na altecu ima. Za genius-a ne znam kakvog je kvaliteta zvuk, nikad nisam cuo njihove `2.1 ili 5.1` zvucnike. U svakom slucaju moja preporuka za z313.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T@4GHz CM Seidon 120V Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.