Na woofer-u mi je membrana malo popustila na spojnici onog unutrasnjeg kruga sa spoljnim. Sada woofer ispusta cudne zvukove. Zvucnici su Z5500. Da li to i gde moze da se zameni a da ne kosta papreno? Ili postoji neko drugo resenje?
To zavrsava majstor Rovca iz Zablja. Cijena je 2000 din bila prije mjesec i po. Iskopacu ti njegov broj. Odoh sada na slavu, pa ti kasnije pustim broj poslije. Cpu:Intel Ci7 3770K Cooler:Omicron HG-232 GPU:3xMSI 7970 Ram:4x8 GB PC 1600 Transend MBO:MSI Z77A-GD65 Case:Chieftec Ultra Big Tower PSU:Enermax NAXN 82+ Mouse:Mx 518 i G400s Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 2252
Eto, sad spakuj zvucnik i budi spreman da saljes iz Bg u Zabalj majstor Rovcu cim se ovaj vrati sa slave i posalje ti broj.
Sa dvosmernom postarinom, delovima i rukama izacice te manje nego da zategnes sam ili da odneses u obliznji servis. Jer poznato je da su servisi u Beogradu redji nego u Zablju.
Hoce li neko da banuje ovakve saljivdzine? Ja razumem potrebu za humorom ali neki bas nemaju mere, a nije ni smesno kako izgleda da misle da jeste.
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: To zavrsava majstor Rovca iz Zablja. Cijena je 2000 din bila prije mjesec i po. Iskopacu ti njegov broj. Odoh sada na slavu, pa ti kasnije pustim broj poslije :: Cpu:Intel Ci7 3770K :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:3xMSI 797 :: Ram:4x8 GB PC 1600 Transen :: MBO:MSI Z77A-GD6 :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Enermax NAXN 82 :: Mouse:Mx 518 i G400 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 225 :: ::
Ako ne mozete da pomognete ili nemate sta pametno da kazete, onda vas molim da ne pisete razna sranja i bespotrebno sjebete svaku normalnu temu!!! Unapred zahvalan...
Imas coveka u beogradu Bezanijska kosa, Ismeta Mujazinovica 26/3 Covek se bavi time Preko 30+ godina i Doktor je za to, Moze i da ti pojaca Kalem ako to zelis, a to ti kosta oko 20eur slagacu te mozda i jeftinije nemoj da me drzis za rec, zovi i pitaj, ako ti odgovara cena znaj da ce ti on najbolje uraditi i to i sve sto se tice zvuka, i Covek se Zove Dragic I preziva Dragicevic 011/3173541 i 061/1618045 pozdrav najbolji u Srbiji i sire, provereno Ljudi dolaze iz Bosne, Crne Gore i Slovenije Cak sam jednom Prilikom Prisustvovao covek doterao razglasne kutije iz Nemacke
Hvala momci. Inace ja sam mislio da je pametnije da kupim novi woofer, ali ne znam gde da trazim, a ni sta da trazim. Ne zelim da uzmem nista losije od vec postojeceg koji je bio odlican
@tortojed Zezas malo vise. Sta mislis sto sam covjeku spomenuo lika iz Zablja? Pa zato sto ta dva govnara su skoro svaki put usrala stvar. Jeste da Rovca radi po 10 dana ljepljenje i peglanje membrane, ali ostane zaljepljena. @alrad Ako ne znas i ne poznajes posao i svjet koji se navedenim poslom bavi, nemoj da se javljas. Nisi kompetentan. I ja mogu to isto uraditi, ali ne da traje, pametnjakovicu mladji.
@pajsgudgud Jel to pocinjes da ganjas da stignes MACHINE po broju postova, pa se ponovo pravis pametan? @kepica Hvala na informaciji. Dragica ne poznajem, pa ne mogu ni da kazem svoje misljenje o njemu. Kad mi neka kutija sto iznajmljujem za razglase popusti, poslacu kod Dragica. Samo da provjerim da li zna posao kao majstor Rovca.
@diavolonbg Koristim druze iste kutije i zadovoljan sam, jer ne zauzimaju mnogo prostora i imaju pristojan zvuk. Poslacu ti broj na email.
Cpu:Intel Ci7 3770K Cooler:Omicron HG-232 GPU:3xMSI 7970 Ram:4x8 GB PC 1600 Transend MBO:MSI Z77A-GD65 Case:Chieftec Ultra Big Tower PSU:Enermax NAXN 82+ Mouse:Mx 518 i G400s Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 2252
Hm...od kad sam ja na forumu, a od kad si ti? Aktivniji si od mene budi siguran. Slikaj taj Omicron hladnjak...i izviniću ti se ovde pred svima...i reći da sam jeo govna što ti nisam verovao...i priznaću da sam potpuni idiot...i da sam gay ako treba!!! Samo da vidimo taj Omicron...dakle cooler onako lepo slikan sa logom te firme...
@diavolonbg jbg...sori što ti spamujem po temi ali stvarno...pratiš li operatorove postove???
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
jao bem ti ove slave ..sad sam se probudio.. i da propustim ovaj penal !!!
nije `na nozi`.. nego `izmedju nogu`
:: ja bih samo taj kuler...i nije bionička ruka nego veštački mišić u nozi.... :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: :: :: mislim vec ako hoce da pokazuje :: :: Cisto radi atrakcije :: :: :: ::
Jel sa zavarenom ddr4 memorijom??? support normality
:: :: jao bem ti ove slave ..sad sam se probudio.. i da propustim ovaj penal !! :: :: nije `na nozi`.. nego `izmedju nogu :: :: :: ja bih samo taj kuler...i nije bionička ruka nego veštački mišić u nozi.... :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: :: :: :: :: :: mislim vec ako hoce da pokazuje :: :: :: Cisto radi atrakcije :: :: :: :: :: ::
:: Jel sa zavarenom ddr4 memorijom?? :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: :: :: jao bem ti ove slave ..sad sam se probudio.. i da propustim ovaj penal !! :: :: :: :: nije `na nozi`.. nego `izmedju nogu :: :: :: :: :: ja bih samo taj kuler...i nije bionička ruka nego veštački mišić u nozi.... :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mislim vec ako hoce da pokazuje :: :: :: :: Cisto radi atrakcije :: :: :: :: :: :: :: ::
Samo zato sto je covek vise kiborg nego covek, ima mehanicke delove u rukama i nogama, samo zato sto je imao pre par godina ddr4 ram, samo zato sto ima omicron kuler i graficku ali nema ni moblini ni aparat da to slika za 5 sekundi, samo zato sto zna sve i u sve se razume, i za sve ima coveka?
Pogrešnima si se upravo zamerio!!! Znamo sve o tvojoj ružnoj prošlosti i izletu sa vanesa gay kulerom!!! support normality
:: Kakve ste vi internet siledzije :: :: Samo zato sto je covek vise kiborg nego covek, ima mehanicke delove u rukama i nogama, samo zato sto je imao pre par godina ddr4 ram, samo zato sto ima omicron kuler i graficku ali nema ni moblini ni aparat da to slika za 5 sekundi, samo zato sto zna sve i u sve se razume, i za sve ima coveka? :: :: Vi se okomili na njega iz cista mira? :: :: Sramota.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
:: To zavrsava majstor Rovca iz Zablja. Cijena je 2000 din bila prije mjesec i po. Iskopacu ti njegov broj. Odoh sada na slavu, pa ti kasnije pustim broj poslije :: Cpu:Intel Ci7 3770K :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:3xMSI 797 :: Ram:4x8 GB PC 1600 Transen :: MBO:MSI Z77A-GD6 :: Case:Chieftec Ultra Big Towe :: PSU:Enermax NAXN 82 :: Mouse:Mx 518 i G400 :: Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` mfcd 1219 & LG 225 :: ::
ceo dan razmisljam kako bi mogao da izgleda taj Omicron cooler.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.