Nemam vise zvuk na zadnjem desnom zvucniku. Zvucnik je provereno ispravan tako da je problem negde do izlaza. Prvo je utihnuo, ali je bilo zvuka, a posle je zvuk skroz nestao. Ima li neko ko to servisira i ima iskustva u radu bas sa ovim zvucnicima? Hvala!
Zeza me vec nekoliko dana zadnji desni zvucnik na Altec 5.1, i mislio kablovi(od vufera do satelita) pa mislio izlaz...drz` ne daj...kad ono jedan kabal sa kucista do vufera...kad je covek lenj pa ne ispita sve....ne kazem da si ti(ja sam) al pregledaj kablove jos jedared...:)
Pazite, sve sam proverio prvo inace ne bi uopste otvarao ovu temu. Zanci, zvucnik koji radi s njegovim sopstvenim kablom sam ukljucio na problematicni izlaz i nije radilo. Onda sam taj zadnji desni prebacio na drugi izlaz i sve je radilo. Ta prica oko provere je zavrsena. Jednostavno iz vufera ne izlazi zvuk na prikljucku za zadnji desni zvucnik i to je to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.