Preporuka za aktivan sub u ceni od 350 do 400 eura?
STRANA 1 OD 1
bojke1
Preporuka za aktivan sub u ceni od 350 do 400 eura?
21.12.2013. 00:24
T56024
status: user broj poruka: 479
Potreban mi je aktivan sub u rasponu od 350 do maksimalno 400 eura u crnoj boji.Ostatak sistema je avr onkyo tx-sr875,prednji zvucnici su jbl es90,centralni jbl es25c i zadnja dva jbl es20.Imao sam aktivan sub jamo e7sub ali sam ga prodao.U planu sam imao kupiti jbl es150p aktivan sub ali ga nema nigde.Kazu da ga nema u nemackoj u nabavci iz razloga sto trosi vise struje nego sto evropska unija propisuje.Bar tako su mi rekli u bgb studiu. Soba je nekih 15-16 kvadrata.Treba mi u procentima jedno 70 posto za filmove u dolby digital-u i dts-u i jedno 30 posto za stereo 2.1 sistem.Ako moze neka preporuka za model ali da moze da se kupi ovde kod nas ili kod nasih madjara iz subotice.Ne zelim da divljam sa sub-om.Treba mi onako da se oseti bas i na maloj snazi a ne samo kada se pojaca.Znaci da ima precizan bas koji ne mulja.Ako me razumete. E sad da li moze nesto tako da se nabavi za ovu cenu ne znam.Ako ima neka preporuka tu sam.
Re: Preporuka za aktivan sub u ceni od 350 do 400 eura?
21.12.2013. 11:48
status: user broj poruka: 1624
Naravno,da se razumemo,svi trazimo takav bas :) Ali u sustini,svi sub-ovi bi trebalo tako da se cuju,s`obzirom na robusnost izrade,zasebno pojacalo,itd. Ja sam imao,jbl sub135,onako standardni vufer 8` i 100w. Zaista je isao do 20hz,i cuo se vrhunski,u stanu od 70m2 sam mogao mozda do 50% da pojacam,ako i tolko,i to je to. To je grmelo nenormalno,cist definisan dubok bas. A platio sam ga 50 evra :D
Elem,jer u obzir dolaze i polovni-korisceni ili samo novi ? Posto za te pare mozes uzeti i vrhunski sub sa oglasa....
Ja da sam na tvom mestu bih najradije gledao Player.rs posto su oni najpovoljniji...
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Moze i polovan.Nije nikakav problem. Sto se tice radnje player.rs gledao sam kod njih na sajtu sta imaju,ali nisam u toku sa novim modelima pa ne znam sta valja uzeti.Kazem ti jurio sam sub iz iste serije kao sto su i prednji zvucnici ali ga nema trenutno nigde.Mozda ga ima u radnji studio g ali oni briju sa cenama.Model je jbl es150p black. Gledao sam po nasim oglasima i nisam nasao nista sto se prodaje ovde u beogradu.Ne bih kupio polovan bez probe kod mene u stanu.Tako da samo beograd dolazi u obzir.
Uspeo sam da nadjem jbl es250p nov wufer sa 2 god garancije, ali mislim da ce mi biti dosta jak za moju sobu od 16 kvadrata,plus kosta 430 eura,ili 50 soma u dinarima.Malo je i jaca cena.To je cena za cash.Sad nisam pametan sta da radim,da li da cekam da se pojavi jbl es150p ili da kupim jbl es250p?Mislim da je razlika u ceni nekih 100 eura na strani jbl es250p. Da li neko zna konkretnu razliku izmedju Jbl es150p i Jbl es250p?Osim razlike u basu,kod es150 je 20cm,a kod es250p je 30cm.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.