Potrebne su mi neke jeftine slusalice za mobilni telefon i pc. Nisam dobio slusalice uz Samsung Galaxy Ace Plus a slusalice koje su mi ostale od Samsung Corby telefona nece da rade zbog tri prstena na jack-u. Sta mislite o Asus HS-101 i Prestigio pep3? Potrosio bih 1-1500din na slusalice.
http://goo.gl/sr50gR imao prethodne godinu dana, ni štucnule nisu dok ih nisam dao sestri a inače ne čuvam baš preterano sluške. Zvuk je fantastičan. Baš sam malopre uzeo još jedne, u ušću u BigBang-u 1500 din.
Kostaju 700-800 din. Ja sam ih kupio pre godinu ipo dana, za voznju bajsa i treninig, jer sam Applove koje sam dobio uz iPhone, ostavio u drugoj kuci gde mi je sobni bajs, pa da ih ne setam non stop. Racunao sam da ce brzo da odu, jer ih koristim svaki dan i zato sam kupio najjeftinije, da ih bacim kad riknu i uzmem druge (dok treniram telefon mi je stalno u dzepu i kabl je izlozen lomljenju i cimanju). Na moje veliko iznenadjenje rade i dan danas, iako ih arcim svaki dan. Kvalitet zvuka mi nije bitan, ali s`obzirom da su inear, bolji je nego na Appleovim, sto znaci da je sasvim solidan. Mana je sto nemaju mic, ali sasvim lepo mogu pricati tako sto stavim telefon 20ak cm od usta.
Ako ti je bitan kvalitet zvuka, ima nekakve Philips bubice za manje od 2000 din. svi koji su ih kupili kunu se da izuvaju cak i Sennheiser od 5000 din. Sacekaj Pajsgudgud da se javi (ako je trezan ili nije mamuran), on ce najbolje da ti kaze, ima ih a pokidao je vise slusalica no sto je popio buradi piva... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Slozicu se sa VMARC-om, iako nije neko ima u audio svetu, kao sto je Sony, Genius pravi tako dobre slusalice za male pare da se tesko moze poverovati. Imali smo nekoliko modela koji sviraju fantasticno i evo rade vec neku godinu.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Trenutno koristim slusalice od Samsung corby telefona dok gledam filmove na kompu i Canyon slusalice kada slusam muziku. Imam integrisanu zvucnu pa nema svrhe da kupujem skupe sluske.
Kakvog je kvalitete kabl na tim Sony MDR-EX10LP? Da li je neko koristio GENIUS HP-02 Live?
Koristio sam GENIUS HP-03 Live ili neke slicne pa znam da Genius pravi dobre slusalice. Planirao sam uskoro da uzmem neke slusalice koje bih koristio za komp i mobilni telefon a sledece godine da izdvojim vise para za Superlux hd681, hd668b ili hd662. Sada sam video PHILIPS SHL3000/00 dok sam trazio Philips slusalice koje je VMARC spomenuo pa me zanima da li ih je neko koristio.
Imaju kvalitetniji i nekako definisaniji zvuk od mnogo skupljih Senn HD-215 i AKG-518-DJ koje sam imao pre njih...
Superlux koje si spomenuo su odlične slušalice za ne tako velik novac(ima ih neki moj prijatelj),ali nisu za ulicu,jer su dosta velike i semi-open-tako da imaju dosta `curenja` zvuka,tj.,svi će čuti šta slušaš,mada su za komp odlične...
Ako nadjes HP-02 Live one su ti extra dobre u svakom smislu, nemaju jedino kontrolu, imaju dugacak kabl, udobne su a zvuk je super, ali se mora dostelovati jer ima malo jace basseve
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: Hvala na odgovorima :: :: Trenutno koristim slusalice od Samsung corby telefona dok gledam filmove na kompu i Canyon slusalice kada slusam muziku. :: Imam integrisanu zvucnu pa nema svrhe da kupujem skupe sluske :: :: Kakvog je kvalitete kabl na tim Sony MDR-EX10LP :: Da li je neko koristio GENIUS HP-02 Live? :: :: Koristio sam GENIUS HP-03 Live ili neke slicne pa znam da Genius pravi dobre slusalice. Planirao sam uskoro da uzmem neke slusalice koje bih koristio za komp i mobilni telefon a sledece godine da izdvojim vise para za Superlux hd681, hd668b ili hd662. Sada sam video PHILIPS SHL3000/00 dok sam trazio Philips slusalice koje je VMARC spomenuo pa me zanima da li ih je neko koristio ::
što se kabla tiče, ja nemam običaj da čuvam preterano sluške ali ove su baš potrajale. Kabl iako deluje klasično, ima malo deblju oblogu pa se ne savijaju isto kao standardne. Ono što je dobra stvar jeste da sam par puta stao nogom na bubicu i samo se videla ogrebotina a ja nisam lagan ahahahah. Ne znam za geniusa bubice, imam njihove standardne sluške za komp sa mikrofonom, platio sam ih oko 1400 din i prezdadovoljan sam zvukom i mikrofonom ali za bubice za fon, ovaj soni uzimam već drugi put i nikako da se pokajem - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Hvala svima na odgovorima. Nisam ocekivao da ce biti ovoliko predloga.
@drum Pre poskupljenja kompjuterskih komponenti hocu da zamenim plocu i procesor pa zbog toga nisam raspolozen da potrosim vise od 1500din na slusalice. Nisam planirao da nosim Superlux van kuce a njih bih koristio uglavnom za slusanje muzike.
@MACHINE Video sam u komentarima na sajtu itsvet da slusalice imaju jaci bas.
@BassivitY Vazno je samo da kabl kod slusalica bude kvalitetan i da se dobija garancija. Samsungove slusalice koje sam dobio uz Corby telefon imaju odlican kabl.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.