Uzmi koju hoćeš, niko tu ne može da te posavetuje. Zavisi od opreme na koju kačiš kao i od školovanosti tvoga uva. Ako se igramo uzmi jeftiniju, ne može mnogo da se pogreši, ako sujetu zadovoljavamo ništa ne fali ni onoj prvoj za koju si pitao...
Pa mislim necu vise preko integruse da slusam a trenutno nemam nesto mnogo para da izdvojim za to bas. Pa bih prvo da vidim prelaz sa integruse na ovako nesto a kasnije ako bude bilo rezultara (a bice :D) uzecu nesto bas kvalitetno da ne bih menjao nekoliko godina. Tipa Blaster Z...:D
Nema svrhe kaciti neki smesan sistem na dobru zvucnu.
28.11.2013. 12:26
status: user broj poruka: 4879
Jednostavno dobitak nece biti `WOW`, eh sad, ako imas malo kvalitetniji zvucni sistem, dobra kartica puno znaci jer je razlika izmedju integruse i bolje zvucne poprilicna. Ja ti ne bih predlozio nista ispod Xonar-a D1/DX, a Creative Audigy i slicno nikako. Najbolje bi bilo kod nekoga da cujes prvo pa tek onda da odlucis koju bi uzimao i koliki su ti zahtevi po pitanju zvuka. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Jednostavno dobitak nece biti `WOW`, eh sad, ako imas malo kvalitetniji zvucni sistem, dobra kartica puno znaci jer je razlika izmedju integruse i bolje zvucne poprilicna :: Ja ti ne bih predlozio nista ispod Xonar-a D1/DX, a Creative Audigy i slicno nikako. Najbolje bi bilo kod nekoga da cujes prvo pa tek onda da odlucis koju bi uzimao i koliki su ti zahtevi po pitanju zvuka :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Svaki ciga svoga konja hvali. Čovek mu je lepo rekao, dok ne dođe kod tebe na kućnu adresu i ponese svoje ozvučenje ništa, tako da je sve svar lične ipresije :)...
Nebitno je da li ce autor teme da me poslusa, nego necu da me neko pravi budalom tako sto ce da mahne levom nogom, prormlja nesto u stilu `ovaj gore ne zna sta prica, nemoj to nikako`, i onda nestane. A ti se ne javljaj umesto drugog ako nemas advokatsko punomocje, ja pitam njega.
obe babe su nažalost pokopane, ali uvek mi je bilo zanimljivo gledati osobu kako se koprca i trudi da dokaže da zvučne kartice od 80e su u rangu sa onima ispod 10e.
Izreka `ako ne znaš šta je dobro...`, kod tebe očigledeno nije tačna. Ali eto poslušaćemo te...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.