Merkam ove sluške, pa rekoh ako ih neko ima, da prenese utiske:
1. Interesuje me bass kvalitet ? 2. Imao sam Razer Electra-u i bass mi je zvučao siromašno i tupo 3. Po netu navodno ističu da imaju jači bas i da su udobnije, ali iskustvo iz prve ruke je dobrodošlo.
Preporuka za neke druge u istom cenovnom rangu, uslovi:
1. 3.5mm jack 2. ako ih je neko dao Bog testirao na Pulse Audio sistemu na Linux-u 3. namena, prvenstveno slušanje muzike / filmovi 4. JAKO BITAN FAKTOR, plus 3 sata na glavi, da ne pritiskaju niti uparuju / crvene uši
Za te pare mora da gruva bas pa ako je meni savrseno sa pioneer m290 koje koristim 4 sata bez prestanka svaki dan (slusam muziku) naravno slusam muziku gde bas ubija kako se cuje :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
Preskoci slobodno sve `gejming` slusalice jer nisu ni za penis, ako hoces pravu stvar, uzmi neke HIFI sluske, recimo Superlux koje je kolega predlozio a koje su dosta jeftinije, nekih 30-40e im je cena. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
@drum, Sennheiser HD 518 I sam sam veliki ljubitelj sennheiser marke, ali za bubice kategoriju. Za naprednije varijante, mi je uvek bio kristalno čist zvuk po ceni basova ili je cifra bila reda veličine +200e, `overkill`, za obične smrtnike.
@Bobi4ever S toga sam se okrenuo drugim `razumnijim` markama i našao da baš u kategoriji gaming-a ima veoma prijatnih iznenađenja npr. Plantronics Gamecom 780, kud i kamo bolji bas od Razer Electr-e, a da održi kristalan zvuk. Ne bih ih inače menjao, ali po prirodi imam tendenciju da poklanjam stvari ljudima za rođendan ili značajnije prilike, koje nađem kvalitetne i dobre, tako da su dobile novog vlasnika :), pa tražim nešto novo...
@Kelt Predlozi u razmatranju hvala.
Sve sluške treba testirati sa flac fajlovima inače cela priča gubi smisao...
Ne znam da li si naveo koliko love imas. Htedoh da i preporucim moje Philips SHP8500, ali vidim da ih nema vise u prodaji. posto vidim da te interesuju sitnice na koje sam i ja obracao paznju kada sam kupovao, mogu da ti preporucim ove:
@Milos22, pioneer m290 Problem tvojih sluški je da će se tokom vremena deo koji ti dodiruje glavu izvitoperiti i uvrnuti, tako da sam pre za `pravi` padding nego datu improvizaciju, što ne znači da nisu udobne
@Danijelk, blaupunkt-dj-112-silver-edition Kakav je padding jastučića koji dodiruju uši, udobnost ? Deluje mi kao varijanta koja tokom vremena ispuca i osipa se posle, što je verovatno moguće zameniti drugim...
@nidzakv, sennheisser bih zaobišao ovog puta. Razer mi je zapao za oko, jer imaju dobar build kvalitet i wireing, jastučići su fantazija udobni, ne pucaju i manje više ujednačen zvuk.
@Kelt, Panasonic RP-HTF600, Superlux HD-668B, Superlux HD 681 EVO Problem svih tih jeftinijih modela je što u 90% slučajeva me `žuljaju`. Srednja veličina ušne školjke i možda naginje ka `ušatim` slučajevima. Tako da gotovo uvek izginem dok nađem one koje pašu kako treba. I naravno u Srbiji gotovo ni jedan model ne možeš da probaš pre nego što kupiš. Još jedna mana je garancija od 1god. ili je nema, Razer ima bar 2 god.
Nisam neki poznavalac slusalica, ovo su mi prve slusalice gledao sam neke do 4000 da nisu nesto skupe a da su opet dobre za ulozen novac,i eto uzeo m290 i odlicno me sluze .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB MSI GTX 770 Lightning Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M2
1. Bas je toliko jak da vam uši bukvalno `vibriraju` ( ne mislim na bubne opne ) 2. Savršene su za ljude koji se lože na eksplozije u igricama i sl 3. Kod slušanja klasike, ako želite da do izražaja dođu čela i kontrabasi, slušalice za vas 4. Hip hop korisnici, neće zažaliti, kao ni disko zvuk, mada u pojedinim pesmama bas toliko zasiti melodiju da se dobije `bunarski` zvuk. Pop i rock, zahteva dodatna štelovanja itd. 5. potrebni debeli živci i veoma prefinjen sluh kako bi se doterale da zvuče normalno 6. trenutno skupljaju prašinu i u potrazi za novim vlasnikom 7. udobne su za 10-tku, po ceni kvaliteta zvuka, naravno, dizajn je krajnje gotivan 8. sujeta zadovoljena u negativnom smislu
Korekcija načinjenog debilizma:
Plantronics Gamecom 380, besprekorne su kao i 780 model, equalizer bukvalno nema potrebe da pipate sve radi na prvu i veoma su dobro izbalansirane. Sve preporuke, nećete zažaliti.
P.S.
Svako iskustvo se plaća, valjda će dati post nekome razbiti nedoumice...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.