Imam ALtec LAnsing 251 (5.1) i zadovoljan sam...ali mislim da moze bolje! ali imam pitanje... oko zvucne kartice,posto imam RealTec AC97 i nisam siguran da ta zvucna kartica moze da izvuce maximum iz ovih zvucnika??? voleo bih da znam koju mi zvucnu karticu preporucujete a da nije bas skupa...i da li postoji neka vrsta pojacala koja bi doprinela kvalitetnom poboljsanju ovog sistema... http://www.pctv.co.yu/hardware/altec_lansing251.htm
hey! da se razumemo, bilo koje zvucnike da imas, zvucna kartica je bitna... ja nisam verovao dok god nisam cuo brata kako przi na x-fi xtreme music sa njegovim 700w(ili 800w- nisam siguran) creative zvucnicima.... ja mislio to je do zvucnika, ali me on ubedi da je kartica najbitnija... tako sam resio da uzmem najjeftiniju x-fi karticu(xtreme audio), i veruj mi poleteo sam je kad sam je ugradio.... Sto se tice slusanja muzike u mp3 formatu crystalizer savrseno radi svoj posao, i zvuk je savrseno cist, nema suma koji se inace cuje prilikom reprodukcije mp3 formata... mogu svima da preporucim ovu karticu, jeste da nema pozlacene kontakte, ali za 35eur ne mozete da ocekujete i to...
znaci uzmi xtreme audio, i videces razliku definitivno, garant.... verovatno je bolja od svih audigy resenja zbog crystalizer opcije, ako hoces samo da reprodukujes zvuk...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.