Treba mi dakle predlog za 2.0 zvucnike za komp, u cenovnom rangu oko 2000, max 3000 din, sa sto boljim zvukom za te pare. Potencijalno sa razdvojenim niskotoncima i visokotoncima, i sto boljim basom koji se moze dobiti od 2.0 sistema. Posto je komp u kancelariji, 2.1 ili jaci sistemi NISU u opticaju...
Znas li da li bas ovaj model koji izgleda ovako kao na toj tvojoj slici, posto vidim po netu da ima i nekih vrlo slicnoh po oznaci, kao GENIUS SP-HF800A ili GENIUS SP-HF800 Pro, koji su jelte sasvim drugaciji...
imam ja labtec Pulse 485, 2.1 zvucnici, stoje mi bezveze. Za 2000 samo da se udaras u dupe I pevas, nema bolje. ako ne Logitech X140 0641169130 Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.