Ovih dana treba da mi stignu zvucnici genius 5.1 sistem bez kablova..E sada ja imam neke stare 5.1 zvucnike pa sam mislio da isecem te kablove i da spojim na ove..A posto su mi ti malo kraci a trebaju mi duzi i imam 2x10metara od nekih trecih zvucnika.Pa pitanje da li moraju svuda da budu isti kablovi da se nebi gubilo na kvalitetu zvuka ili mogu da stavim razlicite dimenzije?npr. 3 zvucnika sa jednom vrstom kablova,a dva sa drugom vrstom.!?
I ako budem morao uzimati nove,moze preporuka koje bi trebalo da uzmem??
ma sta se zezas s tim, idi u kanibal, tamo imas te kablove, najjeftiniji je 15din/m i taj je kvalitetan
:: Ovih dana treba da mi stignu zvucnici genius 5.1 sistem bez kablova..E sada ja imam neke stare 5.1 zvucnike pa sam mislio da isecem te kablove i da spojim na ove..A posto su mi ti malo kraci a trebaju mi duzi i imam 2x10metara od nekih trecih zvucnika.Pa pitanje da li moraju svuda da budu isti kablovi da se nebi gubilo na kvalitetu zvuka ili mogu da stavim razlicite dimenzije?npr. 3 zvucnika sa jednom vrstom kablova,a dva sa drugom vrstom.! :: :: I ako budem morao uzimati nove,moze preporuka koje bi trebalo da uzmem? :: :: Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.