Ja imam, do duse X-Fi Titanium pci-e zvucnu, ali sve jedno, ne koristim drivere sa oficijelnog sajta, vec koristim PAX drivere, neprevazidjeni su, sto isto i tebi savetujem. Koliko znam, tvoja karta je PCI, pa evo link do PAX drivera za PCI kartu pa vidi, cini mi se da ima i za tvoju: http://www.hardwareheaven.com/pax-download-pci-x-fi-series/
Ti imas XF FI extreme audio PCI, i jedino drajveri za nju rade koji su pisani za nju, nemoze od jacih ( usustini ista je ko creative labs sound blaster live! po karakteristikama ).
Drajvere imas dve verzije PAX ( extra su posebno za win 7 ) i original creative:
Na sajtu kretive nadjes putanju:
Support > select Your Product > X-Fi Xtreme Audio
ili jednostavno X-Fi Xtreme Audio PCI ( nemoj da pomesas sa PCIE )
Ima li neki dobar driver za moju karticu?Trenutno koristim poslednju verziju za Win 8 posto je tu sveziji update nego na Win7 koji mi je inace nativni operativni sistem.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<
E sad menjanje ekvilajzera i frekfencija radis tako sto editujes ini fajl.Koji tacno ini sam zaboravio posto nemam jacu zvucnu od extreme audio koja je 5% bolja od integrisane. ( ako nije i ista ).Uglavnom kad otpakujes pogledaj svaki folder ima lepo napisano ime ini fajla pa nadjes u win folderu gde se nalaze i samo ih zamenis i restartujes win.
Najbolja fora je sto mozes sam da odredis kolika je frekfencija niskotonaca, srednje tonaca i visokotonaca, tako da ako imas kvalitetne zvucnajke mozes lepo da podesis, bass i visokotonce, pa nema probijanja ili da fali neki deo zvuka.
Fora sa modovanim drajverima je sto radi 5.1 zvuk svuda dok sa creative ne radi kako treba, osim u filmovima koji imaju 5.1 zvuk, isto tako stelovanje jacine zadnjih zvucika nije bas lepo podeseno u creative drajverima dok u modovanim drajverima mozes sve sam da stelujes preko ini fajla.
Edit:
Svi modovani fajlovi se baziraju na poslednjim creative drajverima, njih menja Daniel K aka Robert McClelland.
:: Ima li neki dobar driver za moju karticu?Trenutno koristim poslednju verziju za Win 8 posto je tu sveziji update nego na Win7 koji mi je inace nativni operativni sistem :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.