Kod nas jeftinije nego li igde 700din hehehe klinacmoj zapeo da kupi ,ja mu kazem da su kineska krdza ......a on ..... http://valid.canardpc.com/2795327
Ne lozi se, koristio oba modela, i trenutno sam na Dr Dre studio. Jeste izvikana u svakom smislu, sto se odrazava na cenu, ali su svakako bolje od HD25. Ne bi ga dzabe kinez kopirao :)
nemoj da sudis ako nisi slusao. Sluske ebu mamu... Druga je to klasa, hd25 je DJ, a ove imaju AMP i Noise Cancellation. Otprilike su duplo jace, veci driver, bass pomera mozak...
:: te slusalice ne vrede toliko para, direktno ih gaze HD25 npr., bolje su u svakom pogledu :: :: ::
HD25 su izuzetno snazne, i po specifikacijama i ovako, nema veze sto im je manji driver, tako su uradjene namerno, naravno da i one imaju noise cancellation, dobro preterao sam, ali generalno dosta su izvikane dr dre, moze ko hoce da ode i da ih cuje u Elp storu
:: :: @imarkovi :: :: Ne lozi se, koristio oba modela, i trenutno sam na Dr Dre studio. Jeste izvikana u svakom smislu, sto se odrazava na cenu, ali su svakako bolje od HD25. Ne bi ga dzabe kinez kopirao : :: :: nemoj da sudis ako nisi slusao. Sluske ebu mamu... Druga je to klasa, hd25 je DJ, a ove imaju AMP i Noise Cancellation :: Otprilike su duplo jace, veci driver, bass pomera mozak.. :: :: :: :: :: :: :: te slusalice ne vrede toliko para, direktno ih gaze HD25 npr., bolje su u svakom pogledu :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.