Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Microlab FC360 5.1 System
STRANA 1 OD 1
ENVIDIA Microlab FC360 5.1 System 12.09.2013. 21:49 T54591

status: user
broj poruka: 562
Ljudi sta mislite o ovom sistemu zvucnika za PC. Kosta 140e.
Nije preterano skup, izgleda dobro.

http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=369&bigclassid=15&smallclassid=63

Ima da se kupi kod nas.
Recite mi sta mislite koliko je on bolji od starog, starog Creative Inspire T5900 5.1 I da li je uopste bolji. Mislim ovaj sto ja imam je star preko 10 god. Cuje se dobro, jako, ali razmisljam nesto, ne znam ni sam...
Ovi Microlab FC360 su kao i za kucni bioskop mada su po meni ovo zvucnici za neke zvucne karte do 100e za gaming i za PC, imaju i magnet shield da ne smetaju jedni drugima u blizini TV i racunara.
To su neki kao FineCone Speakers, Output power 100W.

Dobri su i ovi M500 5.1(NEW) ali su malo losiji mozda i nema kod nas.
http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=376&bigclassid=15&smallclassid=70
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rydii re fc360 12.09.2013. 23:08 #513721

broj poruka: 40
To se upste ne isplati,fc330(2.1) su kostali 30-40 evra pre poskupljenja tako da taj sistem ne bi trebalo vise da se prodaje od 60-70 evra.Nekad si za te pare mogao da uzmes h600 koji je daleko daleko ozbiljniji sistem,tako da bolje kupi nesto drugo.

ENVIDIA Da ali ovo je 5.1 System a 100W nije malo bas. 12.09.2013. 23:17 #513724

Ovi FC360 5.1 su relativno novija serija.
Postoje M500 5.1 koji kostaju tako oko 80e, mozda par evra manje ili vise.
Sto se mene tice ovo je nekra pristojna cena, ne jeftina ali ne ni skupa.
Mislim da su dovoljno jaki za bas glasno slusanje muzike u sobi i cisti zvuk, i za igrice.

http://youtu.be/no-QTpPlATY

Ne mogu da nadjem neki review dobar.
Imaju drivere isto. Kao moderno sve da se nasteluje valjda.
Dobro bi legli uz Creative Sound Blaster Z.

imarkovic >> 12.09.2013. 23:23 #513725

broj poruka: 19009
ne palamudi vlajko nego uzmi ovo http://itsvet.com/proizvod/logitech-z506/comp_tehn_speakers/31/1031 i gledaj filmove ko coek.

Za muziku naravno neko pojachalce stereo sa nekim opasnim kutijama, to bih ja uradio, tj. to sam vec uradio.

ENVIDIA ... 12.09.2013. 23:32 #513729

Znaci u ludilu ih ne bi uzeo. Te Logitech.
Prvo sto mogu da se kladim da nisu bolji ili nisu mnogo bolji, a izgledaju uzasno, skandalozno.
Mislim da je onaj Microlab best sada 100-150e posto Genius kostaju 120-130e.
Logitech su dobri zvucnici ali oni od preko 200-250e.
Ma nikakvo pojacalo ovo bi bilo samo za komp.

Za tamo televizor i dnevnu sobu cu videti sta i kako.
Ovo mislim samo na PC zvucnike za malu sobu gde je PC.
Sada ce njima CORSAIR da pokaze kako se pravi, odmah ugovor sa najboljim proizvodjacima, dizajn najlepsi i odmah gold award svuda.
Ali ce kostati verovatno 200-250$ ako naprave tako nesto.

imarkovic Re: ... 12.09.2013. 23:40 #513731

Pa mozda nisu glasniji ali Logitech ima 3x cistiji zvuk od microlab-a, to da znas. Konkretno ovi zvucnici se extra cuju, spadaju u Z-seriju, tako da nisu bezvezni, a meni licno izgledaju lepo, svima izgledaju lepo samo su tebi ruzni, al dobro, ako ti se ne svidjaju ok. Ni ja ne bih uzimao to, ali ne ocekuj da ces dobiti za 140eu (nerealnih) nesto WOW. Mislim ja bih ti direktno preporucio Z5500 posto novijih u tom rangu ne verujem da ima.

:: Znaci u ludilu ih ne bi uzeo. Te Logitech
:: Prvo sto mogu da se kladim da nisu bolji ili nisu mnogo bolji, a izgledaju uzasno, skandalozno
:: Mislim da je onaj Microlab best sada 100-150e posto Genius kostaju 120-130e
:: Logitech su dobri zvucnici ali oni od preko 200-250e
:: Ma nikakvo pojacalo ovo bi bilo samo za komp
::
:: Za tamo televizor i dnevnu sobu cu videti sta i kako
:: Ovo mislim samo na PC zvucnike za malu sobu gde je PC
:: Sada ce njima CORSAIR da pokaze kako se pravi, odmah ugovor sa najboljim proizvodjacima, dizajn najlepsi i odmah gold award svuda
:: Ali ce kostati verovatno 200-250$ ako naprave tako nesto
ENVIDIA ... 12.09.2013. 23:44 #513734

Ne ovi, ljudi nisu bas najsrecniji sa njima. Opasni su oni Z906.
E to su zvucnici, Dolby Digital Decoding, THX Certified, to je za moju zvucnu ona sve podrzava to. DTS Connect Neo PC, DTS Interactive...
To su vec ozbiljni zvucnici a takve firme obicno naprave izrazito losije nize klase.
Takav je i CORSAIR, njima su nize klase stvari kao da namerno prave da izgledaju jeftino.
Napravi CORSAIR dizajn ali ni prineti visim klasama. Kao da ne umeju da prave nizu klasu nego namerno fusere.
Mislim realno ti Logitech od 70-80-90e su vise za integrisane zvucne i za ove od 30-45e.
Sigurno su oni dobri, ali opet nema sanse da neki od 80e budu bolji od onih od 150e ma koja da je marka u pitanju, obe su Evropske. Nema sanse. Opet staviti na zvucnu od 100e ceo sistem od 80e ne ide. Ne mora taj od 350-400e ali bar neki od 130-150-160e nesto onako solidno. Licno mislim da te Logitech od 400e ne bi ni koristio u punom kapacitetu previse su mi.
Prosto mi ovi Microlab izgledaju veci za klasu bolji, snazniji, prodorniji dok ovi Logitech na malo jace ko zna kako bi tu distorzije bile. Pa ispod 100$ sta valja od 5.1 system. Kada 2.1 koji valjaju kostaju po 200-250$.
Ja verujem da su ti Logitech najbolji u toj nekoj klasi do 80-90e, realno mali onako za muzikicu neku cisto da podrze, integrisana zvucna i to, jos bolje ako je neka koja nije integrisana ali bas sam razgovarao sa ljudima koji hvale Sound Blaster Z oni imaju izuzetne sisteme i cesto nju ili onu Zx koja isto to samo ima onaj tockic za pojacavanje i one su pravljenje za dosta bolje sisteme od 100e.
Nisu profesionalne ali ljudi koji poznaju i Xonar STX kazu da nije nista bolja a kamoli ove DX, DS i ostale.
Ovi Microlab mi se slazu i uz Kuciste Obsidian 650D, tako kockast, klasican.
ENVIDIA ... 13.09.2013. 00:00 #513736

Pazi Logitech Z506 su 75w, dok su Z906 500W, kada ih pogledas vidis razliku i u izradi i u svemu koja je enormna plus onaj pojacivac mali kao sto dolazi, pa subwoofer samo kakav je na Z906. O tome ti pricam, ljudi gledaju te bolje modele pa onda pomisle i da je onaj nizi slican takav i tu se zajebu.
CORSIAR prodaje one 2.1 za preko 200$ ja mislim, 250$ u stvari.

imarkovic Re: ... 13.09.2013. 00:02 #513737

koji bre 2.1 sistem za PC kosta 250$? To nije realno. Znam ovaj Z906, dobri su, ali i skupi, ja sam jurio onaj slican sistem Z5500, malo slabiji bas, nesto kao redizajnirana verzija, ali nisam mogao da ga se dokopam, sada je valjda povucen iz proizvodnje.. Ali to je sve samo za filmove, za muziku i nije nesto.

:: Ne ovi, ljudi nisu bas najsrecniji sa njima. Opasni su oni Z906
:: E to su zvucnici, Dolby Digital Decoding, THX Certified, to je za moju zvucnu ona sve podrzava to. DTS Connect Neo PC, DTS Interactive..
:: To su vec ozbiljni zvucnici a takve firme obicno naprave izrazito losije nize klase
:: Takav je i CORSAIR, njima su nize klase stvari kao da namerno prave da izgledaju jeftino
:: Napravi CORSAIR dizajn ali ni prineti visim klasama. Kao da ne umeju da prave nizu klasu nego namerno fusere
:: Mislim realno ti Logitech od 70-80-90e su vise za integrisane zvucne i za ove od 30-45e
:: Sigurno su oni dobri, ali opet nema sanse da neki od 80e budu bolji od onih od 150e ma koja da je marka u pitanju, obe su Evropske. Nema sanse. Opet staviti na zvucnu od 100e ceo sistem od 80e ne ide. Ne mora taj od 350-400e ali bar neki od 130-150-160e nesto onako solidno. Licno mislim da te Logitech od 400e ne bi ni koristio u punom kapacitetu previse su mi
:: Prosto mi ovi Microlab izgledaju veci za klasu bolji, snazniji, prodorniji dok ovi Logitech na malo jace ko zna kako bi tu distorzije bile. Pa ispod 100$ sta valja od 5.1 system. Kada 2.1 koji valjaju kostaju po 200-250$
:: Ja verujem da su ti Logitech najbolji u toj nekoj klasi do 80-90e, realno mali onako za muzikicu neku cisto da podrze, integrisana zvucna i to, jos bolje ako je neka koja nije integrisana ali bas sam razgovarao sa ljudima koji hvale Sound Blaster Z oni imaju izuzetne sisteme i cesto nju ili onu Zx koja isto to samo ima onaj tockic za pojacavanje i one su pravljenje za dosta bolje sisteme od 100e
:: Nisu profesionalne ali ljudi koji poznaju i Xonar STX kazu da nije nista bolja a kamoli ove DX, DS i ostale
:: Ovi Microlab mi se slazu i uz Kuciste Obsidian 650D, tako kockast, klasican.
ENVIDIA ... 13.09.2013. 00:05 #513740

CORSAIR 2.1 kosta 249$. Star je oko 5 god.
Veoma trazen, odusevljeni gameri.

Pogledaj ove ekstra su...

http://i.imgur.com/VYWWiJQ.jpg

Kome sada trebaju zvucnici, ima sansu da uzme OK.
Posle ko zna kada. Mi obicno ni nemamo ni da kupimo zvucnike.
Treba pitati ove sto prodaju ASUS karte, a izvinite nasta mi to da prikljucimo, sada ste nam ispricali sve NAJ, uvili u oblande, a gde mi to sada da prikljucimo.
imarkovic Re: ... 13.09.2013. 00:13 #513743

da budem iskren, svidja mi se izgled, i bas, ali realno nema sanse da ovo vredi tolike pare, ovo je DRANJE.. jebo gejmere, mnogo su mi oni merodavni, i izem ti uzitak sa 2.1 u igrici.. video bi kako izgleda 5.1 u igrama, kostao me je tada 250eu, sada bi kostao verovatno kao Z906, a realno bi trebalo da je 350eu, ili bolje 300. 2.1 je sranje i za gaming i za sve ostalo, a ovaj bas ako nije uskladjen sa satelitima, ako se preterano jako cuje, mogu da zamislim kako to zvuci.

:: CORSAIR 2.1 kosta 249$. Star je oko 5 god
:: Veoma trazen, odusevljeni gameri
:: Pogledaj ove ekstra su..
:: http://i.imgur.com/VYWWiJQ.jp
:: Kome sada trebaju zvucnici, ima sansu da uzme OK
:: Posle ko zna kada. Mi obicno ni nemamo ni da kupimo zvucnike
:: Treba pitati ove sto prodaju ASUS karte, a izvinite nasta mi to da prikljucimo, sada ste nam ispricali sve NAJ, uvili u oblande, a gde mi to sada da prikljucimo.
Sub-Z Pošto je kod nas kriminalna ponuda 13.09.2013. 07:46 #513759

broj poruka: 1621
Taj sistem je solidan izbor, ja sam ih uzeo pre neke 2 godine, nešto iznad 100e su bili. Zadovoljan sam, dosta dobar zvuk za takav tip zvučnika, igre, filmovi, sve radi dobro na starom Audigy-je ES. Bas je jak ali nije prejak, smanji se malo na daljincu a blago se pojačaju center i rear i lepo se uskladi sve. Pre njih sam skoro 10 godina imao Logi X-640 koji su me odlično služili i koji su pojam za Z506...
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L...
Fiat iustitia, et pereat mundus

Bobi4ever Eno na Benchu 13.09.2013. 08:20 #513761

broj poruka: 4879
Neki lik prodaje z2300 za 100e. Pitanje je samo u kakvom su stanju.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Daum ... 13.09.2013. 09:17 #513765

broj poruka: 12796
Koliko ovaj čovek nema pojma šta priča, komedija. Pojačivač? 500W? Dolby? Extra su?

Facepalm...

ENVIDIA ... 13.09.2013. 09:33 #513771

Budalo bozija pa pogledaj sta pise na sajtu njihovom.
Z906 su 500W, imaju Digital Decoding i ovi jeftiniji nemaju tu Controlu uopste.
Ja ti samo kazem da su to zvucnici kakvi bi bili najbolji za moju zvucnu kartu.
E sada da dajem 400e za Logitech za komp necu a nisu toliko dobri da budu kucna main muzika koja je ovezana sa TV. Znaci bolji su nego sto mi treba za PC a slabiji nego sto mi treba ovako...Imaju 3D Surround sve sto podrazava moja zvucna karta do su ovo najobicniji zvucnici mali tek da se kaze da je 5.1 system koji bi kostali 50$ da nisu Logitech za osnovni zvuk za Playstation, Xbox i ostalo kojis su usput gori i od mojih Creative Inspire T5900.
Ne treba mi 2.1 system od 100e u silver boji.
Organski ne podnosim silver stvari.

Kako mislis nisu glasni bas???
Bobi4ever Pa sto otvaras temu koji qrac onda? 13.09.2013. 09:46 #513775

Mi ti predlazemo najbolje za tebe a ti sviras qrcu bez potrebe.
Ko shizofrenicna zena si u pms-u.
`Mnogo mi je tvrd, sad je mnogo mlitav, ne volim sivu boju, ne volim crnu, volim dildo a mozda I ne, volim sivu, samo evga kurtoni dolaze u obzir, moze I corsair dildo, moze I mushkin vazelin, ne volim sivu boju, volim hardon kurton, ne volim asus jer je najbolji I nista mi nisu poklonili`.
Svrati do Laze, poklonice ti terapiju cim te vide.

gogi1 Re: Eno na Benchu 13.09.2013. 09:49 #513776

broj poruka: 2076
meni se nekako cini mnogo 100e za te zvucnike.

Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Dell S2440L, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec

:: Neki lik prodaje z2300 za 100e. Pitanje je samo u kakvom su stanju
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Bobi4ever Re: Re: Eno na Benchu 13.09.2013. 09:52 #513777

Pa ono, dobar je to sistem, ali realno, tesko da ce dobiti. 100e, 70-80 ok. Kapiram da su odavno izasli iz garancije I u ko zna kakvom su stanju. Ako su mint stanje I ima kutiju itd, mozda ih proda za 100e.

:: meni se nekako cini mnogo 100e za te zvucnike
:: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Dell S2440L, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Catz R.A.T. 9, Altec
:: :: Neki lik prodaje z2300 za 100e. Pitanje je samo u kakvom su stanju
:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: ::
:: ::
ENVIDIA ... 13.09.2013. 10:20 #513778

Pa mislio sam da li mozda neko zna da uporedi sa Creative Inspire T5900 strucniji i da li ih ima neko. Vidim ih tu kod nas, pa mislim mozda ih je neko primetio jos, uzeo, nema sta drugo da se bira mnogo.
Videcu mozda imaju izlozeno pa da se pogledaju, to je najbolja opcija.
Pre si sve mogao da pogledas, cujes, mislim ne sve ali vecinu modela.
Sada ne mozes ni da ih vidis dok ne platis prvo sve. Drze ih ko zna gde i tek kada platis onda ti donesu.
Kakav je to sistem prodaje sada mafijaska zemlja.
A bar da ima online da se poruci sve da funkcionise pa OK. Nego tu jadnu i siromasnu ponudu kao online narucujes, kupovina online, jbt zasto postojimo vise. Kvarimo ugled Balkana a posebno Evrope.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Do not settle for second best...

EVGA IS #1!

imarkovic Re: ... 13.09.2013. 10:47 #513783

u svakom slucaju budi siguran da su bolji sistem od microlaba koje si razmatrao, pretpostavljam zbog velicine kutija

:: Pa mislio sam da li mozda neko zna da uporedi sa Creative Inspire T5900 strucniji i da li ih ima neko. Vidim ih tu kod nas, pa mislim mozda ih je neko primetio jos, uzeo, nema sta drugo da se bira mnogo
:: Videcu mozda imaju izlozeno pa da se pogledaju, to je najbolja opcija
:: Pre si sve mogao da pogledas, cujes, mislim ne sve ali vecinu modela
:: Sada ne mozes ni da ih vidis dok ne platis prvo sve. Drze ih ko zna gde i tek kada platis onda ti donesu
:: Kakav je to sistem prodaje sada mafijaska zemlja.
:: A bar da ima online da se poruci sve da funkcionise pa OK. Nego tu jadnu i siromasnu ponudu kao online narucujes, kupovina online, jbt zasto postojimo vise. Kvarimo ugled Balkana a posebno Evrope
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Do not settle for second best..
:: EVGA IS #1
Daum Re: ... 13.09.2013. 12:01 #513807

broj poruka: 12796
Može da piše šta hoćeš, samo gledam kako kao bot slepo gledaš specifikacije a blage veze nemaš sa zvukom. `TO SVE MOJA ZVUČNA PODRŽAVA` Objasnio si svoje neznanje.

:: Budalo bozija pa pogledaj sta pise na sajtu njihovom
:: Z906 su 500W, imaju Digital Decoding i ovi jeftiniji nemaju tu Controlu uopste
:: Ja ti samo kazem da su to zvucnici kakvi bi bili najbolji za moju zvucnu kartu.
:: E sada da dajem 400e za Logitech za komp necu a nisu toliko dobri da budu kucna main muzika koja je ovezana sa TV. Znaci bolji su nego sto mi treba za PC a slabiji nego sto mi treba ovako...Imaju 3D Surround sve sto podrazava moja zvucna karta do su ovo najobicniji zvucnici mali tek da se kaze da je 5.1 system koji bi kostali 50$ da nisu Logitech za osnovni zvuk za Playstation, Xbox i ostalo kojis su usput gori i od mojih Creative Inspire T5900.
:: Ne treba mi 2.1 system od 100e u silver boji
:: Organski ne podnosim silver stvari.
:: Kako mislis nisu glasni bas??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs