Jel imao neko nekad problema sa mikrofonom pre neki dan stavim i krenem da pricam preko steama drugari mi kazu da se cujem kao da sam na helijumu sva podesavanja sam probao da namasteim misleci da je neki efakat upaljen ali nije.U pitanju je windows 7 X64 integrisana zvucna Realtek.
Jel imao neko slican problem kao ja i jel zna neko resenje problema?
resenje problema je kupovina zvucne.. ili reinstaliranje drajvera
:: Jel imao neko nekad problema sa mikrofonom pre neki dan stavim i krenem da pricam preko steama drugari mi kazu da se cujem kao da sam na helijumu sva podesavanja sam probao da namasteim misleci da je neki efakat upaljen ali nije.U pitanju je windows 7 X64 integrisana zvucna Realtek :: :: Jel imao neko slican problem kao ja i jel zna neko resenje problema :: :: :: Unapred hvala
ili imas neki smesan virus ili nisi cuo sebe uzivo ili negde stvarno curi helijum dok se igras ili drajveri za zvucnu brljave ili losa internet konekcija kod tebe ili kod tvojih drugara
+ pomesao sam te sa milunkom + promeni taj gay avatar ili stavi neki jos gaylji + obrisi onu drugu duplu temu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.