Imam problem sa zvucnom kartom!? Naime, kada duze vreme slusam muziku imam jedan problem: 1. Ako slusam u Windows Media Player-u pojavi se plavi ekran, na kome, pored ostalog, pise da nesto nije uredu sa CMAUDIO.SYS; 2. Ako slusam u Winamp-u PC se jednostavno restartuje ili izbaci poruku da nesto nije u redu sa nekim opsegom u hercima (Hz). Da li ovo znaci da nesto nije uredu sa hardverske strane, jer sam pokusao sa brisanjem drajvera i instaliranjem kako najnovijih, tako i onih sto sam dobio na disku? Ako je problem hardverske strane, koja zvucna karta je dobra za kupovinu do 35 EUR? Imam Creative P580 zvucnike.
Ne mogu da verujem da, niko ne zna šta mi se dešava sa PC-om! Ovo pitanje sam postavio na par foruma i niko ne može da mi pomogne! Usput, Winamp mi javlja ovu grešku (nakon toga se PC restartuje). waveOUT output v2.0.2a error Unsupported PCM format (44100Hz, 16bits per sample, 2 channels). Please change format settings in input plug-in configuration or change output device in wave-out plug-in configuration.
error code: 32 Windows error message: "The specified format is not supported or cannot be translates. Use the Capabilities function to determine the supported formats."
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.