I jos jedno pitanje, on to hoce da uzme u 4audio oni imaju sve ali su preskupi, pre par godina kada sam ja kupovao sluske kod njih su HD428 bile 7k, dok ne videh posle par meseci na nekoj drugoj prodavnici koju je imarkovic tada valjda linkovao, iste sluske 4500, kako se zove ta druga prodavnica :)?
Hteo je i neke bezicne Sony sluske u slicnom cenovnom rangu, mada ja mislim da one nece dati kvalitet zvuka kao zicane Senn-ke za iste pare, ako gresim da nabavim i model tih Sony sluski?
do koliko para Gile? dam ti ja moje pionirke da probas ako hoces, 5800 din su nove pa ako valjaju i odgovaraju neka covek kupi u radnji odradih i jednu zurkicu sa njima bez problema.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.