Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Noise Cancelling Headphones :)
STRANA 1 OD 1
XXXL Noise Cancelling Headphones :) 24.07.2013. 19:36 T53990

status: user
broj poruka: 537
Ljudi, ima li neko preporuku za pristojne slusalice koje mogu dobro da izoluju okolne zvuke (a da nisu one gradjevinske koje ulaze u HTZ opremu :)) ?

Bitno je da dobro mogu da izoluju okolnu buku i da imaju pristojan zvuk. Sigurno ih necu platiti 300e+ al recimo neki cenovni rang do 100-150e ce proc ako postoji tako nesto kod nas na trzistui... Ono sto sam ja video stvarno valja ali je meni van domasaja cenovno pa ako neko ima iskustva i moze da preporuci...bio bih mu zahvalan .)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ... 24.07.2013. 20:11 #506212

broj poruka: 1424
:) :) ja sam iamo beats solo hd i odlicne su samo u tome sto te izoluju a zvuk je za rap :) tako da od bocelija nista :D :D

pa des ti covece

drum ... 24.07.2013. 21:22 #506219

broj poruka: 1301
Pa imaš baš namenske noise cancelling slušalice,mada si sa tim verovatno već upoznat.Takve namenske slušalice koriste bateriju ili dve za dodatno utišavanje spoljne buke,mada to podiže težinu samih slušalica i gubiš dosta na udobnosti.

U zadnje dve godine sam promenio 5-6 pari sluški(sve su bile zatvorene,dinamične)jer mi takve najviše odgovaraju) i vrlo brzo sam sam osetio koliko slušalice gube na udobnosti ako su samo par desetina grama teže od drugih,pogotovo ako ćeš ih koristiti više od sat vremena bez prekida.Sad trenutno koristim AKG 518DJ koje su teške jedva preko 100 grama.Da ne poveruješ kakvo olakšanje posle Sennheiser HD215 koje su težile oko 280 g.

Koliko vidim,ti baš nemaš određen razlog za noise cancelling slušalicama,veš tražiš zatvoren tip sluški koje neće rasipati zvuk i i u koje neće ulaziti zvuka `sa strane`...

toto je piča,ja tam domov...

XXXL Re: ... 24.07.2013. 23:10 #506234

Koristio bi sluske za posao :) posto je atmosfera uvek bucna a koncentracija mi nekad igra bitnu ulogu, valjalo bi mi da imam sluske koje mogu da izoluju okolinu. Necu ih nosati sa sobom, bicu stacionaran a verovatno ih necu nositi duze od sat-dva u cugu tako da mi tezina nece predstavljati problem. A i 100g gore/dole nije nista na ovolikog coveka :D

:: Pa imaš baš namenske noise cancelling slušalice,mada si sa tim verovatno već upoznat.Takve namenske slušalice koriste bateriju ili dve za dodatno utišavanje spoljne buke,mada to podiže težinu samih slušalica i gubiš dosta na udobnosti
::
:: U zadnje dve godine sam promenio 5-6 pari sluški(sve su bile zatvorene,dinamične)jer mi takve najviše odgovaraju) i vrlo brzo sam sam osetio koliko slušalice gube na udobnosti ako su samo par desetina grama teže od drugih,pogotovo ako ćeš ih koristiti više od sat vremena bez prekida.Sad trenutno koristim AKG 518DJ koje su teške jedva preko 100 grama.Da ne poveruješ kakvo olakšanje posle Sennheiser HD215 koje su težile oko 280 g
:: Koliko vidim,ti baš nemaš određen razlog za noise cancelling slušalicama,veš tražiš zatvoren tip sluški koje neće rasipati zvuk i i u koje neće ulaziti zvuka `sa strane`..
:: toto je piča,ja tam domov..
XXXL Re: ... 24.07.2013. 23:11 #506236

Nisam ti ja u dre fazonu :)))) des bre legendo ! : )

:: :) :) ja sam iamo beats solo hd i odlicne su samo u tome sto te izoluju a zvuk je za rap :) tako da od bocelija nista :D :
:: pa des ti covec
pajsgudgud Evo ti... 24.07.2013. 23:24 #506240

broj poruka: 3742
Philips SHO9553/10 ONeill THE SPECKED, In-Ear Headphones

imaš ih po gradu...mislimd a su najjeftinije u DuoKoMu (reklamiram ih jer su prema meni ispali maksimalno korektni).

Ko ti kaže da ti treba bilo šta bolje od ovog mlati praznu slamu...

Noise canceling...zaboravi na to...sve što gruva preko 110dB na pola santima od uha je noise canceling :), a to ove jesu...
support normality
markozutic re 24.07.2013. 23:27 #506242

broj poruka: 1463
Kupis brate obicne bubice sa izmenjivim silikonskim dodacima, ja imam od samsung telefona i sasvim su pristojne, jer prilicno lepo izoluju okolne zvuke :)

sad koliko para das toliko i muzike :D

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

drum Re: Re: ... 24.07.2013. 23:33 #506247

broj poruka: 1301
Nisi naveo u početku svrhu,tj.,okruženje u kom ti trebaju slušalice,pa sam mislio na kućnu upotrebu,a ne `radnu`...
Vidim da Sony na svom sajtu nema više MDR-NC600D,već samo NC200D model:

http://goo.gl/zSNz23

NC600D su se par meseci vrtele po oglasima nove za 60-ak eura i gledajući neke komentare za njih-bile bi odlična kupovina...

Evo ti review i cena za NC200D model:

http://goo.gl/3lKGv0

toto je piča,ja tam domov...

:: Koristio bi sluske za posao :) posto je atmosfera uvek bucna a koncentracija mi nekad igra bitnu ulogu, valjalo bi mi da imam sluske koje mogu da izoluju okolinu. Necu ih nosati sa sobom, bicu stacionaran a verovatno ih necu nositi duze od sat-dva u cugu tako da mi tezina nece predstavljati problem. A i 100g gore/dole nije nista na ovolikog coveka :

:: ::
cele1988 Re: Re: ... 24.07.2013. 23:58 #506257

broj poruka: 1424
zato sam rekao imao, najurio krs iz kuce na vreme

:: Nisam ti ja u dre fazonu :)))) des bre legendo ! :
:: :: :) :) ja sam iamo beats solo hd i odlicne su samo u tome sto te izoluju a zvuk je za rap :) tako da od bocelija nista :D :
:: :: pa des ti covec
markopvict imam Beats STUDIO 25.07.2013. 00:37 #506267

broj poruka: 4515
vrh su, mada tebi su idealne in ear neke...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markozutic re 25.07.2013. 02:35 #506271

broj poruka: 1463
tek sad vidim da coveku trebaju za posao :D

pazi na mom faksu (FTN novi sad) prave noise cancelling bubice, znaci nisu slusalice i ne mozes da slusas muziku sa njima, ali princip je kao i kod onih gumenih djavola, ubacis u uvo i otklanja zvuk, e sad u sebi imaju filter koji otklanja sve mehanicke vibracije niskih frekvencija koje su ustvari buka a propusta glasovni spektar, tako da ako naidje koleginica i pozove te na kafu neces propustiti .)

mislim da kostaju oko 35$ i mnogo su bolje od ovih obicnih gumenjara, jer su silikonske i mislim da se za svako uho izlivaju posebno, ali nisam siguran. Obicno ih firme narucuju, poenta je da mnogo bolje nalezu na uho i da eliminisu nepotreban zvuk a propustaju ljudski govor, Ne treba baterija(cini mi se) a mozda i treba :D

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

XXXL hvala 25.07.2013. 15:30 #506329

Hvala na predlozima, videcu sta od navedenih moze da se nadje kod nas .)

U sustini, cilj je i slusati muziku i izolovati bucnu okolinu :) Imam kuci radne noise cancelling sluske koje koristim za streljanu ali te su bez zvucnika :)

freeelance Asus je prava stvar za tebe 25.07.2013. 18:48 #506362

broj poruka: 10
Kupi ovo i videces sta je prava izolacija buke veruj mi probano je u delti na prezentaciji i sluske su bas ko stvorene za tebe izolacija extra! zvuk extra !

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-vulcan-anc/comp_comp_headphones/20/1728

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs