Pozdrav svima. Potrebna mi je vasa pomoc jer se u ovo uopste ni malo ne razumem. Vrisnuo mi je radio u kolima (posle duge i teske patnje) ,te sam resio da obradujem sebe necim boljim ( posto vozim punta 1,bilo sta od toga je mnogo bolje). Potrebno je da ima usb i da ima cist zvuk na fabrickim zvucnicima (koliko je to moguce). Marka mi nije bitna,a budzet mi je 8 crvenih i mora da bude kupljen u WinWin-u (zbog koje kakvih drugih drugih razloga) . Cenim sve predloge i unapred se zahvaljujem.
i uzeo bilo koji od sony, pioneer, panasonic ili bilo koji iz te klase (40-50w na cetiri izlaza) kao i kod svega ostalog najverovatnije je da su delovi unutra kod svih isti ili je vecina ista samo vidi da ima usb ili citac kartica i zaboravis na cd
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.