jel moze neko da mi kaze `de mogu nadjem zidni usb punjac za iPod-a? ako moze neko da ostavi adresu ili sajt prodavnice sa cenom proizvoda bio bi mu jako zahvalan .D
Verovatno si mislio na adapter(ispravljac kako god) za punjenje baterije(doduse i jesu tehnicki gledano usb punjaci ako kacis usb kabel na nijh), mada ima i adapter da se naruci sa ulazom na koji smo navikli svi.Probaj kod ovlascenih prodavaca Ipoda(Mamut store, Gigatron, Comtrade ili neki drugi mislim da sam kod ovih video da prodaju Ipode).Znaj da ce te lupiti po usima pod obavezno.(Ipod u Mamutu 30Gb color 29900=370EUR a u Kanadi isti taj 230EUR kad se preracuna u evrice ).E sad u Knd. punjac kosta oko 25EUR sto znaci da ovde nije ispo 40EUR.Ako imas nekog u Severnoj Americi javljaj mu da ti ili posalje ili donese i obrati paznju da oni tamo koriste napon od 110V pa ces morati da dokupis i mali konvertor kosta oko 5USD. Po meni ti je bolje da kupis klasican adapter koji najpravilnije puni baterije. Pretpostavljam da imas ulaz na Ipodu za klasican adapter(ja barem na svom ZEN-u imam). Inace moram da ubacim jedan podatak za ljubitelje Ipoda. Creative(ludi Japanci) radi `zvucne cipove` za Apple.I jeftiniji su od Ipoda za 40EUR.Mene je moj izasao 190EUR (30GB vison M u Knd. naravno). Pa ko ima rodbinu moze da narucuje tamo iplati mu se(a ne kod nasih secikesa), a rodbina samo prenese preko carine na vratu sa izgovorom ``dalje ruke od mene to je moje`.:)
Ako trazis bas usb punjac (tj sa jedne strane je muski utikac koji ide u steker a sa druge zenska USB uticnica) to imas u List-u (ja sam kupio u Nemanjinoj)
Imam iPod 60GB bez i jednog kabla (osim slušalica :-D). Znači, treba mi USB kabl za vezu sa compom. Je l` mi treba još nešto ili je to dovoljno? Gde mogu da kupim taj kabl po prihvatljivo visokoj ceni? :-D Je l` kupovao neko u skorije vreme? :-)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.