...da li neko zna neko software-sko resenje za Sound Blaster Live! 5.1 Digital i WinVistu, posto na njihovom oficielnom site-u vise podrska ne postoji?
Rešenje u smislu nalaženja nečeg na njihovom sajtu ne postoji. Mada je to malo smradovski od strane Creative, nemaš ti SoundBlaster 16 ISA pa da kažu end of service life.
Jesi probao da instaliraš Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English u Visti ?
U pitanju su modovani drajveri.Nakon instalacije,neophodna su manja podesavanja softvera.Ako budes imao problema (5.1 zvuk `dobijen stereo emulacijom`),pregledaj forum na ovom linku
Tako sam i ja imao problem, do duse sa jednim skenerom, i skinuo sam poslednje drajvere za XP, instalirao ih na XP-u jer se samo tada otpakiju u neki folder u Program Files-u i tu prave par dll fajlova, koje sam potom prekopirao(sacuvao) u jedan folder i u Visti pomocu njih instalirao skener koji super sada radi pod njom! Naravno kada mi je Vista zatrazila drajvere samo sam dao putanju foldera. Probaj ako vec nisi, nista te ne kosta.
Broj postavljenih tema: 60379. Broj poslatih odgovora: 647236. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.