Uzeo sam pre par dana laptop, pa mi trebaju neki mali zvučnici, kojima ne treba dodatno napajanje. Ne treba mi nešto `profesionalno`, već da imam neki ok zvuk, neki mali bass. Juče sam kod drugarice probao neke Cannon i oduševio sam se kako rade. Tražio sam njih, ali ih niko nema... Pa ako neko koristi ovakve zvučnike, nek predloži nešto za ovaj budžet.
Ja sam uzeo Dunji neke ne znam tacan model i oznaku ali oko 1300 din su bile.
Uzas zivi, nakon 6 meseci poceli da zuje, a kad mrdas misa i svasta ti se desava na ekranu onda jos i ciche, ne cuje se regularno ali ako radis nocu para usi. Jos par ljudi se ovde javljalo sa istim problemom u vezi usb zvucnika.
Ovaj lodzitek je proveren, kolega ih ima, i rade ko zmaj.
:: ili struja ili usb, trece nema, :: a ako je za lap, struje nece bas uvek biti da se bocne :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.