Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Molim za pomoc, sta uzeti?!
STRANA 1 OD 1
PCoprema Molim za pomoc, sta uzeti?! 22.08.2007. 11:33 T5345

status: user
broj poruka: 292
Treba mi pouzdan MP3/MP4 player koji ima i diktafon i FM radio kao i display na kome se vidi pesma i tako to (OLED, LCD...). Kapacitet da je 1-2GB Nesto kao sto ima Philips ili Apacer Steno. Npr. da se napaja AAA baterijom ili ako je bolje da bude integrisana (koliko godina traje?). Mozete li mi reci okvirno cenu i gde ga mogu nabaviti. Koji model vi preporucujete. Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 22.08.2007. 11:52 #25934

broj poruka: 1574
Bolje da ti kazes koliki ti je budzet,pa da znamo sta da ti predlozimo...postoji mnogo modela sa takvim specifikacijama,ali su im cene razlicite...tako da mogu da ti predlozim neki od 30 eura,ali isto tako mogu ti prporuciti i neki skuplji od 150 eura..

PCoprema Budzet, ha? 22.08.2007. 11:57 #25935

U pravu si, recimo nesto od 30-40e

viper nnn 22.08.2007. 12:11 #25936

broj poruka: 61
hehe, za te pare, samo neko kinesko gowance..

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 22.08.2007. 12:26 #25939

Potpuno se slazem sa Viper-om,jer za te pare neces kupiti nista sto bi moglo da radi kvalitetno neko duze vreme...Za te pare mozes da kupis blueberry cat 1GB koj je 45 eura i ima sve sto ti treba ali ima i ocajan softver i losu izradu..pa sad ti razmisli vredi li to kupovati??Bolje stekaj pare pa kupi nesto sto valja umesto da bacis sada 40 eura na nesto sto ce riknuti za mesec-dva...

PCoprema E a ja mislio znate nesto vise 22.08.2007. 13:57 #25948

Nije tacno: za 40e ima 1GB Philips SA12xx (tako nesto) izvrstan kao i Apacer Steno Player AU521. Oba imaju garanciju od 1 godine!!! Drugi ima ugradjenu bateriju a prvi AAA. Oba su kvalitetni i ne mogu se porediti sa djubretom kakav je Neo BB. Meni ne treba color display vec klasican player, FM i diktafon koji ima mali osvetljeni display. Oba ova uredjaja su izvanredna za te pare. Dakle, tako nesto.

Dyca re 22.08.2007. 14:41 #25951

Ako je tako kao sto kazes...onda uzmi tog Philips-a jer je sigurno bolji od Apacera...Na apacer mp3 player-e se dosta ljudi zalilo,a i bez toga Philips je mnogo bolji proizvodjac od apacera i duze je na trzistu..

Equinoxe Re: 22.08.2007. 19:23 #25960

broj poruka: 12057

Ja ti samo mogu reći da nikako ne uzimaš bilo koji Sandisk model. Nemoj molim te !!!

geloso :: 23.08.2007. 00:43 #25974

broj poruka: 584
Ne znam za ostale, ali sam na svojoj kozi osetio Apacer Steno AU521.
Divna kutija, divan izgled, dovoljno mesta, jeziv zvuk + tih zvuk,
diskutabilno trajanje baterije + integrisana baterija, ponekad nisu
bas svi fajlovi tu - postaju nepostojani, zaobidji.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs