prijatelju sam instalirao na kompu win7 32bit,radi se o tome da sam instalirao sve drajvere i da u device menageru nema upitnika,ali kad odem na YT secka mi video i zvuk...sta da radim?
:: prijatelju sam instalirao na kompu win7 32bit,radi se o tome da sam instalirao sve drajvere i da u device menageru nema upitnika,ali kad odem na YT secka mi video i zvuk...sta da radim :: :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 ::
je asus k8n ati agp9550 cpu obican semprom valjda radi na 1.81ghz 2gb ddr1 koristi google chrome a flash player nemam instalirano,pokusao sam adobe flah plaer ali isto,pokusao jos neke ali mi uvek izbaci neku gresku.nznm vise sta da radim
:: j :: asus k8 :: ati agp955 :: cpu obican semprom valjda radi na 1.81ghz 2gb ddr :: koristi google chrom :: a flash player nemam instalirano,pokusao sam adobe flah plaer ali isto,pokusao jos neke ali mi uvek izbaci neku gresku.nznm vise sta da radi :: :: Asus CUcore 6770 1g :: msi 870-c4 :: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh :: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3 :: Hitachi 500g :: lc600 :: :: ::
win xp,i kad instaliram audio drivere pise mi ono audio se ne slaze sa win xp logo....i pise mi veliko STOP INSTALATION i continue ali ako nastavim sa instalacijom da ce kao sada ili u buducnosti windows prestati sa radom....na sedmici toga nema ali mi secka zvuk i malo mi trokira komp ali samo dok slusam ili gledam yt.
nema veze sa radom i neće pokvariti windows. Probaj sa neki starijim flešom i gledaj na nižim rezolucijama, Taj sistem je sada daleko ispod standarda za visoku rezoluciju. U najgorem slučaju, ako te nešto baš interesuje sa Youtuba skini to u mp4 formatu pa gledaj posle.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.