Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
zvučnici za telefon/laptop?
STRANA 1 OD 1
Dyca zvučnici za telefon/laptop? 26.05.2013. 22:52 T53207

status: user
broj poruka: 1574
Pozdrav, kupio bih neke male i prenosive 2.0 ili 1.0 zvučnike kako bih mogao bez problema da ih spakujem u torbu za lap top ili ranac.. Nije mi bitan proizvođač i sl., ali bih voleo da daju jači zvuk sa vise bass-a. Za to zadovoljstvo bih izdvojio oko 15ak eura, ne više.. za oko su mi zapali x mini zvučnici, ali mi izlaze iz cenovnog ranga, tako da tražim next best thing :) hvala unapred..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed ... 26.05.2013. 23:36 #494592

broj poruka: 10999
http://url.ie/hhve
http://url.ie/hhvf

Dyca re 27.05.2013. 00:08 #494598

Hvala na predlogu, ali reci mi sto si bas ova dva modela izdvojio? Jel imas neko iskustvo sa njima ili..?
pajsgudgud `de si matori sto godina...:) 27.05.2013. 07:41 #494627

broj poruka: 3742
imam na poslu Canyon što je torta predložio i nisu loši za pare koje traže. Lepši su mi od ovih Haminih pet puta i bas je solidan kao i ukupna jačina zvuka koju proizvode.
support normality

::
:: Hvala na predlogu, ali reci mi sto si bas ova dva modela izdvojio? Jel imas neko iskustvo sa njima ili..

EDIT: evo baš sam pustio Gorillaz - Stylo i bije lepo...
EDIT2: Seba & Lotek - So long nije baš ko na pravim zvučnicima bass ali radi...:)
Dyca tu sam, tu sam, al uglavnom u senci :) 27.05.2013. 07:54 #494629

E pa super..znaci ipak kad neko moze iz iskustva da potvrdi da valjaju :)
Suzio sam izbor na njih i na prestigio psp2 i psp3rd..čitao sam da su dobri, pa ne znam dal da se ispružim za njih jer su oko 2000din..
i najviše me kod njih buni to sto sam procitao da ako nisu nakaceni na komp da ne mogu da im se koriste hardverske kontrole jačine zvuka, sto mi se nikako ne svidja jer ih ipak primarno kupujem da budu nakaceni na mob kad sam na putovanju, a tek onda za lap top gajbi..
pajsgudgud Re: tu sam, tu sam, al uglavnom u senci :) 27.05.2013. 08:28 #494633

broj poruka: 3742
Ah..nisam obratio pažnju na telefon u naslovu teme. Čime misliš da ih napajaš kada ih kačiš na tel pošto su i tvoji i tortini modeli na USB napajanje???

support normality

:: E pa super..znaci ipak kad neko moze iz iskustva da potvrdi da valjaju :
:: Suzio sam izbor na njih i na prestigio psp2 i psp3rd..čitao sam da su dobri, pa ne znam dal da se ispružim za njih jer su oko 2000din.
:: i najviše me kod njih buni to sto sam procitao da ako nisu nakaceni na komp da ne mogu da im se koriste hardverske kontrole jačine zvuka, sto mi se nikako ne svidja jer ih ipak primarno kupujem da budu nakaceni na mob kad sam na putovanju, a tek onda za lap top gajbi..
mighty Re 27.05.2013. 08:44 #494635

broj poruka: 1670
Ja sam pre nekog vremena kupio ovakve:

http://www.amazon.co.uk/electronics/dp/B000A1QKNU

Bili su u Metro-u nešto jeftino, oko 600 dinara.

Za tako neku svrhu rade odličnio, imam 4x punive AAA 900mah i jako dugo drže baterije, a uvek mogu da se napajaju i kroz USB.

Kad se sklope budu kockica, membrane su skroz zaštićene i jako su zgodni za nošenje.

Dyca re 27.05.2013. 08:55 #494637

Pa imam onaj punjac za htc koji ima ulaz za usb, pa bi ih na to nakacio..tako sam i ranije koristio neke matore zvucnike koji su kao i ovi imali samo 3,5mm i usb..
Kod ovih prestigio me jedino interesuje da li ce davati istu jačinu i kad su nakaceni na mob kao i kad bi bili na kompu, s obzirom da bi tada mogli da se pojačavaju i preko kompa i preko samih zvučnika..

Edit: @mighty, bacicu pogled i na njih, al to jedino kad budem svraćao do metroa :)
profil 27.05.2013. 12:57 #494660

broj poruka: 351
Puro Speaker Vulcano
video u telenoru,
iznenadjujuce svira.
obavezno obidji,oslusni.
radi na bateriju,ima 3.5mm dzek.
hamu nebi uzeo ni na poklon
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Dodatna-oprema/Puro/Speaker_Vulcano

Dyca re 27.05.2013. 14:10 #494667

Hvala na jos jednom predlogu...ako stvarno daju da se probaju zvucnici, to je odlicna stvar, tako da cu ih sigurno pogledati... Kad bih i u ostalim radnjama mogao da poslusam modele koji su usli u uzi izbor, to bi bilo odlicno, ali kako stoje stvari, izbor ce verovatno pasti na osnovu njihovog izgleda, kvaliteta izrade i sl., a ponajmanje zvuka koji cu moci da testiram tek nakon kupovine xD
profil stvarno 27.05.2013. 14:59 #494679

broj poruka: 351
u radnji na vidikovcu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs