Evo ove lutkice za tipa 1500-2000 din (jbg nisu jeftine)
15.05.2013. 01:31
status: user broj poruka: 1368
ALI JE ZVUK KRISTAL TIPA DIJAMANT ODNOSNO KARATA BESKONACNO... http://tinyurl.com/cxrel9c imam i njih i malo jace (osetljivije na bass) MDR EX76LP (ja ne znam koje bolje zvuce od njih, zato ih i ne vucem svuda sa sobom jer bi umro ako bi se pokidale) Btw, ako imas neki jadni mp3 player ili neki ciganski mob, batali Sony sluje (i naravno ako nisi za in-ear fazon) jer dzaba budzis ozvucenje kad ti je izvor u qrcu...
To su moji predlozi, kakvi zenhajzeri kurtmajzeri shabanajzeri - SONY JE BRE PREDUZECE KORPORACIJA a to su samo kretenobiliteti od firmi.
U sve stavljaju NEODIJUMSKE magnete (pogledaj malo na youtube sta je neodijum i koliko je JACHI od obichno feritnog magneta, pa kad to vidish nece ti biti zao da dash 2 soma za ove prve ili 4 za ove druge (ako ih nadjesh jer ih u uhnomaniji nema, a hteo bih josh jedan par, ako mi ove ne daj Boze veliki nekad odapnu)... A nece, sony je to...
Ijao sad gledam ovog druga Tortojeda sa HAMMAMAMAMA, brale moj, pa ne bi dao 100 dinara za ta GOVNA istochnonemachka, jebo ga ti, pa ne mozhe da se shtedi na relativno jeftinoj tehnici, meni seresh za onu H55 plochu kako je jadna a ovamo savetujesh ljude da kupuju GOVNA... Ljudi HAMA JE GOVNO, upamtite shta kazhem, nema gore i crnje firme, sve shto se prodaje po Maksijima, Tempoima, Ideama itd itd je NJESRA... Cuj hama... Jbt... E oces da slusas zvuk ili krcanje membrane? I ko to uzima sluje (ako iole voli zvuk i muziku) u tom cenovnom (ciganskom shiptarskom rangu) sa EXCELLENT performansama (kad bi se gadjali termonuklearnim ili hidrogenskim bombama...) Ajd odo da spavam a ti 100tinalozhe odi do uhnomanije i pogledaj ova dva modela, imaces sta da vidis, od ciganajzer do sony-jebekevajzer slushki pa biraj shta ti srcu milo, moj savet ti je da kad jednom ulozhish u Sony neces nishta menjati narednih X godina jerbo su kablovi kvalitetniji (veoma teshko se kidaju) a sami driveri su sa neodijumskim magnetima (neunishtivi) , membrane su BOGOVSKE itd itd... Bolje pukni soma vishe nego da ova vnago menjash jednom dvaput triput mesechno kad ti produvaju kad stavish neki mp3 na 70% snage... i prde na iole smeshniji bass upesmi... Dosta srah laku noc
Smiri dozivljaj, bacuska Vladimire: covek je nglasio da je za...
15.05.2013. 01:44
status: user broj poruka: 10999
mladjeg brata (sta zna dete sta je sto kila - uzme i nosi) i da teba da bude JEFTINO. Ovo sto sam mu predlozio IDEALNO se uklapa u navedene kriterijume. Naravno, ti predlozi sta ti hoces (tvoja sloboda - ja u nju ne diram)...
Re: Smiri dozivljaj, bacuska Vladimire: covek je nglasio da je za...
15.05.2013. 01:47
status: user broj poruka: 1368
Pa sta ako je mladji brat, treba da mu krchi membrana kad slusha metaliku i tehno ili dzastin bibera? Nebitno, ako je taj fazon - pravac Tempo (radi 24 sata) i uzmi sta god za 600 din... Al ne pojacavaj preko pola .)
:: mladjeg brata (sta zna dete sta je sto kila - uzme i nosi) i da teba da bude JEFTINO :: Ovo sto sam mu predlozio IDEALNO se uklapa u navedene kriterijume. Naravno, ti predlozi sta ti hoces (tvoja sloboda - ja u nju ne diram).. :: :: ::
-Gaming neverovatno ModelSlusajte,koristim slusalice vec duze vreme zbog slabog budzeta,za npr. Counter Strike 1.6 su neverovatne ! Igraci ce razumeti koliko sam puta bio banovan za WH sto sam busio slusajuci ovim slusalicama... neki likovi sa razer piranha ne cuju sta ja cujem sa ovima... ne znam kako ali tako je... poslusajte me sta vam pricam... vec ih 3-4 godina imam VEOMA SU UDOBNE ! Model je samo plastican... ali ako niste debili koji lupaju svoju opremu u sto kada se iznerviraju onda nece bit problema.. - - - - - - - - - - -
To sto si ti, druze Vladimire, rodjen juce, oko podneva, pa mislis da svet sa tobom pocinje ne menja jednu cinjenicu: Hama je izuzetno cenjena u kategoriji proizvodjaca tipa ``svasta za svakoga``. Izmedju ostaloga, proizvode veoma kvalitetnu opremu za profi aparate (opticke filtere, torbe, tronosce-stative...), dvoglede... Prave i sasvim pristojne, cenom veoma konkurentne zvucnike i slusalice a prisutni su na trzistu vec desetinama godina (za razliku od tebeka koji je tek naucio da drzi pishu sa dva prsta)....
I sad ja treba tog slepca kanterasha da poslusham i kupim to? Ako je igra iz 1998. godine merilo kvaliteta slushalica onda jebo HI-FI daj da slushamo lepo svi muziku na Telefunkenu iz serije Montevideo Bog obnevideo... Ma jok bre, idem po neki ХАИ ФАИ СДЕЛАН В СССР, to je zivot to nije reklama, petokrake svuda medju nama !!! No aj necemo sada da se gasiramo ovo ono, ja tebe jako postujem kao uglednog IT geekchinu, i kapiram da nemam shta da ti pricham kad sve znash, al samo nemoj u Sony sluje da me dirash, 20 godina mi je ta firma sto se tice tih stvari MATER I OTAC... Kakva bre Hama, joj majko mila... Objasnicu ti tvojim jezikom ... HAMA JE AMD BOMBARDOVAN OSIROMASHENIM URANIJUMOM a SONY JE NAPUCANI INTEL NA STEROIDIMA I AMFETAMINU !!! Eto ti ga sa` ! Laku noc lepotane !
Ja imam Hamin tripod vec jedno 6-7 godina i ako sam ga uzeo ka trenutnu zamenu za mizerne pare on odbija da se raspadne, a trudio sam se nije da nisam, bacako se po kolima, gnjecio po busevima, padao po rusevinama, cak je i saharu obisao uvezan na ranac i evo ga ziv i zdrav kao i prvog dana. Takodje imam i Hamin relativno pristupacan hdmi kabl sa kojim moze fica da visi sa zgrade, tako da in my book hama je pristojnog kvaliteta.
Dakle, možda su te HAMA kvalitetne (za te pare) kao i A4Tech... ali, nikako nemoj da uzmeš Genius bilo šta. I to je firma koja štancuje sve i svašta, ali, za razliku od drugih - ovde 100% ne valja tj. nekvalitetno je. Kod Genius-a baš nikada nećeš dobiti nešto više od onoga što platiš i čenu se nadaš, već baš obratno, mal`ne dno dna. Izverzirali su se maximalno. Pogledaj i Gembird usb 7.1... za potrebe igara stvarno je SUPER (prostorna komponenta) dok su za muziku - samo do 80% odvrtanja što reče debekupi.... ili do default windows 7, što je možda i bolje za uši klinca.
A recimo Maxell Metallics? Oko 1500 su a sasvim je ok zvuk, a basovi nisu prenaglaseni. Zvuk nije neutralan kao na nekoliko sony slusalica koje sam slusao (i posedujem) ali jednostavno smatram da sony ne daje `bang for the buck` i da se dosta placa sama marka. Ali mi se dopada zvuk koji daju - pogotovo kada je klasicna muzika u pitanju.
Nego, nisi rekao da li treba i mikrofon?
A recimo imas i za slicne pare neke sennheiser (hd 201 mislim)
Inace, i elecom ima jeftine a relativno dobre modele. Kako bubice a tako i gaming modele sa mikrofonom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.