Sound Blaster Z vidim da podrzava 5.1 Speakers ranije sam imao audigy 2zs koja je bila 7.1 posto ne pratim zvucne karte sta se to izdesavalo pa sad nove karte podrzavaju samo 5.1 zvuk ?
pa nikad ih nije ni bilo toliko, svega par komada, retke su, ima asus par modela, isto creative, ostali manje vise, jedino neke profesionalne, ali nije to toliko trazeno, iz tog razloga ih i nema za PC, vise recimo ima pojacala 7.1, sto je po meni totalna glupost, izuvanje para manje-vise za pojacalo koje nije toliko skupo, ali zato zvucnici 7 komada po nekoliko stotina eu.. vrlo skupo.. 5.1 je sasvim dovoljan za filmove, posto da bi slusao muziku u 7.1 slusaces veoma odabranu muziku koja se tako i pravi, nije isto sto i virtuelni pretvarac, nije isti kvalitet zvuka.. tako da taj sport se ne isplati definitivno. sa 5.1 ces imati vise srece, ja sam napravio sebi varijantu sa 5.1 za filmove, 2.0 stereo za muziku, plus slusalice, izvor samo jedan za to sve sa STX zvucnom kartom.
:: Sound Blaster Z vidim da podrzava 5.1 Speakers ranije sam imao audigy 2zs koja je bila 7.1 posto ne pratim zvucne karte sta se to izdesavalo pa sad nove karte podrzavaju samo 5.1 zvuk :: ::
Imam ja Sound Blaster Z. Jednom recju ODLICNA KARTA! Ove verzije koje su dosle kod nas koriste Nicikon Gold Caps kakve imaju SB-Zx Odlicna je karta za te pare. Ne slusajte ljude navikle na prosle serije, za SB-Z seriju kazu da im je najbolja ikada. Ja sam je uzeo pre koji mesec, 90e. Nema problem ni sa AMD ni NVIDIA driverima.
Mislim da su jos ostale. Ja zimus video review i gledam reko da vidim gde ima da se nadje za 70-80$ da ne platim carinu. Gledam kod nas kada ono samo Recon dostupne koje iako su slicne mnogo su gore i to su ljudi objasnili bas. Kada pojavi se i SB-Z kod nas. Reko ajde da uzmem.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.