Drug me zamolio da mu odradim audio drajver, posto on nije znao, medjutim pokusao sam sa nekoliko vrsta drajvera medjutim tona nikako nema! Cak sam isao i na off sajt mediona i ukucao serijski broj masine i izbacio mi neke drajvere.. i njih sam skinuo ali ne vredi! Naisao sam dok sam malo googlao da zato sto je neki drugi cipset na ploci drajveri zezaju! Ploca je MSI ms-6701 Medion OEM, koristi XP sp2!
opet nece! Nista mi nije jasno! Pise INSTALL PROPER DRIVERS OR select ANOTHER DEVICE IN CONFIGURATION kad pustim bilo sta! U device manageru samo multimedia audio controler je sa onim zutim upitnikom tj kao i da nisam nista instalirao!
Skini ove: http://www.majorgeeks.com/Realtek_AC97_Drivers_d4400.html Ako nece automatski, moras ici manuelno preko device manager-a... desni klik na audio -> update driver -> yes, this time -> next -> install from a specific location -> next -> Don`t search. I will choise driver(ako te pita, izaberi Sound, video and game controlers) -> next -> pa have disk i navedes na folder WDM gde si otpakovao WDM_A406.exe i izaberes prvi .inf. Mora da zapeva...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Skinuti dzamperi sa front panela, tj nisu nikad ni bili vec je otkacen audio konektor za front panel i tako stoji sada. Jel ti uopste instalira neke drajvere pa se nista ne cuje ili izbaci gresku kod instalacije?
Nemaju veze dzamperi sa instalacijom drajvera, a njemu je to problem, koliko sam shvatio.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Skinuti dzamperi sa front panela, tj nisu nikad ni bili vec je otkacen audio konektor za front panel i tako stoji sada. Jel ti uopste instalira neke drajvere pa se nista ne cuje ili izbaci gresku kod instalacije :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.