Od konfiguracije koju sam prodavao ostala je jos ova zvucna karta iz naslova i dobio sam od nekoliko osoba isto pitanje: `da li moze u ovu zvucnu kartu u isto vreme da se prikljuce 5.1 (2.1 ili 7.1) sistem i slušalice sa mikrofonom?`
Ne znam sta da im odgovorim... Ja sam je koristio tako sto mi je u Speaker and Headphone connections bio prikljucen 2.1 sistem, u Microphone In mi je bio prikljucen mikrofon, a u Line In sam prikljucivao sintisajzer kada je bilo potrebe.
Slusalice sam priljucivao u glavnog pilota jer ima headphone ulaz.
Da li moze ovaj Digital I/O da se iskoristi za gore navedeno pitanje? Ili mozda na neki drugi nacin...?
Speaker and Headphone connections for stereo to 7.1 (Line Out via three 3.5mm mini jacks) Line In / Microphone In / Digital Out* / Digital I/O** (shared 3.5mm FlexiJack) Auxiliary Line level Input (via 4-pin Molex connector) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound ** Digital I/O requires Sound Blaster Digital I/O Module (sold separately)
Imam 2.1 sistem (2 satellite speakers + 1 subwoofer), e pa jedan od ta dva satellite speakers ima headphone ulaz... Tu sam prikljucivao slusalice. ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
u pitanju je flexi Jack sto je nevidjena creative glupost, dakle moze da se bode u jedan dzek pa ti izaberi da li ces da bodes mic ili line in(i konfigurises karticu za odabrano) ne moze oba.......
Kao sto sam rekao u prvom postu - to je pitanje par ljudi koji su se interesovali za karticu. Ja ne mogu nista da testiram sto se nje tice jer je kompletna konfiguracija prodata, ostala je jos samo ona, a ja sam uzeo iMac.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Ti ljudi sto te pitaju su malo glupi. Svaka 4 out (7.1) kartica kada se koristi u 7.1 rezimu, ne moze da iskoristi slusalice na istim portovima, osim ako se ne stavi spliter na front speaker portu. A kada se koristi 5.1, onda onaj zadnji ostaje za mikrofon ili Line In. Za to, za mikrofon/slusalice, postoji prikljucak za front panel na kartici.
Lepo cu ja njima da kopiram ovaj tvoj post (bez prve recenice naravno ) i ne moram nista dalje da im objasnjavam... :)
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
:: Ti ljudi sto te pitaju su malo glupi. Svaka 4 out (7.1) kartica kada se koristi u 7.1 rezimu, ne moze da iskoristi slusalice na istim portovima, osim ako se ne stavi spliter na front speaker portu. A kada se koristi 5.1, onda onaj zadnji ostaje za mikrofon ili Line In. Za to, za mikrofon/slusalice, postoji prikljucak za front panel na kartici :: :: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.