Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
audio kabl
STRANA 1 OD 1
misicm audio kabl 11.03.2013. 12:16 T52204

status: user
broj poruka: 360
Da li je svejedno kolika je duzina produznog audio kabla (3.5mm, muski-zenski) za racunar. Prekratak je originalni na slusalicama, pa mi treba bar 2-3 metra, a postoje varrijante 2,5 i 5m (razlika u ceni je 60din). Da li se ista gubi ako je kabl duzi? (visak moze uvek da se savije).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: audio kabl 11.03.2013. 12:21 #481735

broj poruka: 1260
Na tu daljinu gotovo da nema gubitaka, bar ne onih koje ćeš primetiti. Slobodno uzmi 5m.

:: Da li je svejedno kolika je duzina produznog audio kabla (3.5mm, muski-zenski) za racunar. Prekratak je originalni na slusalicama, pa mi treba bar 2-3 metra, a postoje varrijante 2,5 i 5m (razlika u ceni je 60din). Da li se ista gubi ako je kabl duzi? (visak moze uvek da se savije).
misicm audio kabl 11.03.2013. 12:34 #481736

Hvala.
Da li mislis da je ovaj Hama ok?
http://goo.gl/NKW4O - 43302
Ima i neki 30448. Razliku ne mogu da nadjem...
Verovatno je bolji nego sam da pravim, a lemilicu sam pozajmio, pa trenutno ni nemam cim da napravim.
srdoch Re: audio kabl 11.03.2013. 15:00 #481757

broj poruka: 1260
Ma naravno, nemoj da se cimaš da praviš bezveze kad je cena smešna. Slobodno uzmi taj, nema tu neke mudrosti.

:: Hvala.
:: Da li mislis da je ovaj Hama ok
:: http://goo.gl/NKW4O - 4330
:: Ima i neki 30448. Razliku ne mogu da nadjem..
:: Verovatno je bolji nego sam da pravim, a lemilicu sam pozajmio, pa trenutno ni nemam cim da napravim.
misicm :) 11.03.2013. 17:33 #481779

Ok. Nasao sam u Mikro Princu. Imaju 5m. Jos mi je blize od Altija. To je verovatno pravljen, ali mislim da sigurno nije losiji od hame.

hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs