Mikrofon mi nije obavezan posto ga imam na kameri. Znaci, klasika, za muziku, filmove, itd. Svaki predlog, savet dobrodosao :)). Ps: Ove Sony mi se mnogo svidjaju!
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE-Cooler Master Hyper 212+ KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-Silverstone 600W
Prijatelju, sonija batali, nije to vise ni na daleko onaj kvalitet koji je nekada davno bio, slabe su, od basa ni traga, od ikakvog zvuka serpe i lonci, a platis lepu cifru... Idi na ovaj link i baci oko http://www.player.rs/category.php?PageNo=6&ID=50
Ja sam tamo sebi pazario sluske za 50 ojra i iskreno dobio sam mnogo vise muzike nego para sto je dato, imas sluske u rasponu od nekih 25-320 ebra, sve su DJ pro i sve vrede daleko vise nego sto ima ovako da se nadje..
Sebi sam pazario Reloop RH2500 i mogu ti reci da se ne usudjujem da ih pojacam preko pola snage, jer na pola mozak pocinje da mi lagano curi na nos, a cenim da bi jos koji stepen jace pocela i krv na usi da mi ide od basa, zvuka i glasnoce... Naravno, zvuk ludilo... A ti sebi odaberi sta ti lezi... :)
primetio sam da sony ima dosta neutralniji zvuk (sto je po meni super) bez preterano jakih basova i fine visoke tonove, bar na par slusalica koje sam poslusao. Velika generalizacija sa moje strane ali ajd`. Kada bi mogao da ih poslusas pre kupovine bilo bi super :)
Takodje imam i jedan par elecom-ovih bubica - platio sam ih nesto sitno ali sam zadovoljan zvukom koji dobijam kada slusam muziku na mobilnom - ali opet bez slusanja neces znati da li njihov zvuk odgovara tebi.
Od ta dva modela, da sam na tvom mestu, naginjao bih ka sony-ju.
Skoro me nesto nije odusevilo za ovako male pare.... Za muziku i filmove bez premca za ove novce, na bednoj integrisanoj zvucnoj sa ploce rade kao da su na nekom pojacalu, max ih drzim na 2/3 snage, bas imaju veliku osetljivost. Imam pored njih sennheiser sluske bez mikrofona placene 120e u svoje vreme i pored ovih elecom na istoj integrisanoj zvucnoj kao da su gluve, skoro pa duplo slabije, sto se samog kvaliteta zvuka tice ne primetih razliku.
http://www.4audio.rs/product.php?id=1115 Imao sam ranije Sennheiser Px200, vrhunski izradjene sluske, dosta skuplje od ovog sony-ja, ali nije to bio takav zvuk....Previse nekako neutralan za moj ukus...
http://www.zalmar.com/detail-Audio-Headphones-K324P_WHITE.htm Imam i akg k-324p,bubice,koje su jos skuplje od sonija , i imaju izrazenije visoke, tj izrazito precizan zvuk. Vise naginju mozda ka nekom studiskom zvuku.Zvuk mozes slusati do 70 % maks, posle toga cepaju bubnu opnu...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Skoro me nesto nije odusevilo za ovako male pare... :: Za muziku i filmove bez premca za ove novce, na bednoj integrisanoj zvucnoj sa ploce rade kao da su na nekom pojacalu, max ih drzim na 2/3 snage, bas imaju veliku osetljivost. Imam pored njih sennheiser sluske bez mikrofona placene 120e u svoje vreme i pored ovih elecom na istoj integrisanoj zvucnoj kao da su gluve, skoro pa duplo slabije, sto se samog kvaliteta zvuka tice ne primetih razliku :: ::
Odlicne sluske,za taj novac nema bolje i da mi nije jeftino uleteo kave njih bi uzeo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.