baj d vej :) ima ih u vise kombo boja=bele sa narandzastim bele sa srebrnim i crne sa srebrnim ...pa sad ima nekog ko voli belo :) meni su najlepse crne...
verujem da imaju extra zvuk ipak je JBL poznata marka slicne ovakve postoje od firme marshall kazu da su Hit u svetu. Ko planira da kupi nove hit slushke :) eto mu predloga E da kod ovih JBL slushki gotiva je rotiranje za 180 stepeni
Te pare bih tesko dao za nesto sto ima izrazen odredjeni frekventni opseg. Imam Tehnics-ove RP 290F, za koje sam slucajno naleteo u Tehno*aniji i to za tricavih 1300 dinara. A razbijaju koliko imaju sirok frekventni opseg i cistocu u celom opsegu. Nista nije prenaglaseno. Naravno uz X-Fi i dodatno stelovanje zvuka(EQ i Crystalizer), dobija se jos bolje.
Ipak svake sluske zvuce drugacije na istom izvoru ili iste na razlicitim.
Koristio sam jednom priliko Beats By `dr` Dre i nisam nesto bio odusevljen, nije lose ali nema to smek starog i tradicionalnog: AKG, Sennheiser, Audio-Technica ...
Ništa posebno...pogotovo ne za te pare...za komp koristim Skullcandy Lowrider, uzeo na sniženju za 17e, sasvim solidno... Fiat iustitia, et pereat mundus
e pa sad ....ocigledno ste navuceni na dobar marketing
25.02.2013. 20:31
status: user broj poruka: 601
ako zaista zelite da date 200 evra i cujete extra zvuk kupite ili alen & heath Xone XD-53 ili Denon DNHP1000 Professional DJ Headphones i bicete odusevljeni 100 %
ove JBL kazu da su hit imaju extra bass za samo 76 evra tako da ko zeli jak bass nek obrati baznju na ove jbl
Re: e pa sad ....ocigledno ste navuceni na dobar marketing
25.02.2013. 21:03
status: user broj poruka: 4016
pa manje vise sve slusalice tog cenovnog ranga imaju jako dobar bas, iskreno ne znam sta tu moze jos da se doda tj unapredi, a da ne bude previse, ove gore navedene pioneer sto imam mi mozak prorushe sa basom, imas akg k58 koje ubijaju sa zvukom za 20e manje, ja sam hteo njih da uzmem ali ih nisu imali, za k181 nisam imao pare pa sam uzeo shure srh750dj za 10k i odradile su do sada gomilu zurkica poprilicno nasafljene i rade i dalje kao zmaj, jedino im je kvalitet ear padova nije bas najbolji do duse dugo ih nosim, znoji se glava dim itd inace zvuk i dalje sjajan, ove xone i denon su dobre sluske ali ih je (opet pominjem) oprao k181
:: ako zaista zelite da date 200 evra i cujete extra zvuk kupite ili alen & heath Xone XD-53 ili Denon DNHP1000 Professional DJ Headphones i bicete odusevljeni 100 % :: :: :: ove JBL kazu da su hit imaju extra bass za samo 76 evra tako da ko zeli jak bass nek obrati baznju na ove jb :: :: :: ::
lupas gluposti jes ti ikad cuo alen heath ili denon pa uporedio sa tim akg 181 em su manje em smesno izgledaju cisto sumnjam da su bolje lupas gluposti batice!!! Lazes ko pas!
plus definišimo prvo kvalitet audio zapisa koji reprodukujemo na slušalicama :) support normality
:: ako ti je bass merilo kvaliteta onda ok... :: :: Licno vise volim `ravniji` zvuk, ali dobro, ukusi su razliciti :: :: I jos predlazes ljudima da kupe sluske koje nisi cula uzivo. Nice.
umesto da kazes hvala na predlogu ti tu nesto seres allen heath i denon jesam cula u zivo a ti ih nikad neces cuti degeneriku retardirani ne seri kad nemas pojma OtKUD ti znas sta sam cula a sta ne kretenu glupi!
jebem ti srbiju da ti jebem puna degenerika
samo sam dala savet za jeftine bass slushke a vi tu kenjate nesto e jebem ti srbiju punu debila!!
:: A ti slobodno otidji iz Srbije, odseli se, otputuj negde pa ce biti jedan manje u Srbiji od tih sto si navela : :: :: Kultura, znanje i vaspitanje na nivou. Obrazovanje ne vredi spominjati ::
Pre nego sto nekoga nazoves degenerikom, procitaj prvo svoje postove. Za slusalice koje si preporucija (ove JBL zbog kojih si otvorila temu) si sama rekla da verujes da imaju dobar zvuk sto znaci da ih nisi cula. I sada ti mene napadas i vredjas sto sam to rekao. Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem i pritom me nazivas degenerikom i kretenom glupim? I da ti se jos zahvalim? Ma hajde molim te.
Izneo sam svoje misljenje o tome kakve slusalice volim i pritom rekao da nije ok preporuciti nekome slusalice koje nisi cula (uostalom to vazi i za bilo koju komponentu a ne samo za slusalice) - a sama si rekla da ove JBL od 8500 din nisi cula uzivo. Ali ok, pokazala si sada svoju kulturu, svaka ti cast.
postujem denon-ove modele, kao sto je ovaj dj professional, jer su sluske stvarno odlicne, respect i za sve ove sto si navela, ali nemoj ti molim te da lupetas za AKG koje isto spadaju u vrhunske slusalice i da pricas nekom da smara jer se i sama razumes ko Marica..
:: lupas gluposti jes ti ikad cuo alen heath ili denon pa uporedio sa tim akg 181 em su manje em smesno izgledaju cisto sumnjam da su bolje lupas gluposti batice!!! Lazes ko pas :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.