Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
zvuk ide malo brze od slike
STRANA 1 OD 1
bm1 zvuk ide malo brze od slike 20.02.2013. 20:46 T51919

status: user
broj poruka: 8

Skoro sam jedva pronasao drajver za lap top fujitsu siemens c 1020 i kada sam ga nasao onda sam primetio da zvuk ide nesto brze od slike, dovoljno da bude bezveze utisak , decekirao sam ono na flash pleyeru i opet zuri, zna li neko resenje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 20.02.2013. 20:49 #477451

broj poruka: 9459
Slab ti laptop, fali mu podosta procesorske snage... Proveri u task manager-u zauzece CPU-a i videces da je zakucan na 100% kada gledas YT

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

bm1 - 20.02.2013. 20:53 #477452

broj poruka: 8

to jeste zacas skoci na 100%
gilopile ... 20.02.2013. 20:59 #477453

Pokusaj sa operom 11.64 Build 1403, (jedna od poslednjih pre nego su ugradili wrapper) i flash player-om 10.2. Mozda uspes 240p u nonFull screen-u da poteras video. Jbg, ako ne uspes, skidaj pa gladaj u nekom playeru, recimo Gom.

tortojed Download-uj ono sto ti je zbilja vazno, pa pustaj preko nekog 20.02.2013. 21:31 #477455

broj poruka: 10999
plejera (offline). U plejerima postoji i sinhronizator...

count Obrnut problem 21.02.2013. 00:50 #477482

broj poruka: 1354
Ajd da ne pravim novu temu, kada sam vido ovu seth se da imam obrnut problem kod mene sa TV karticom. Meni zvuk kasni za slikom jedno 2 secunde kada gledam TV program a kada snimam sa VHSa onda je sinhronizovano. Kartica je KWorld sa 7030 čipom a kompjuter nije baš slabašan, Athlon II X2 270 na 4.1 GhZ, Gigabyte GA 790 xt-USB3 sa Realtek ALC889 audio, svi drajveri tip-top. Svuda drugo radi sve super, igre, video, filmovi, baš sve. Kartica nema direktan audio ulaz preko BUSa nego je povezan na analogni CD ulaz. Potpuno isto se dešava i na 7mici i 8mici, X64, XP sam odavno batalio a na nijednom Linuxu neće ni da se spomene.
Program za gledanje je ChrisTv pro, nijedan drugi neće da radi na ova dva sistema. Sve ostalo je perfektno, directx uključen, pomaže malo ali ne dovoljno.
Neke ideje ???
Ps. ovo je jedini drajver od njih jedno 99 koje sam našao i koji radi.

DuskoPA Re: Obrnut problem 21.02.2013. 14:39 #477641

broj poruka: 73
:: Program za gledanje je ChrisTv pro, nijedan drugi neće da radi na ova dva sistema. Sve ostalo je perfektno, directx uključen, pomaže malo ali ne dovoljno

::
Da li je taj ChrisTv pro lečena verzija? Ako jeste, da li bi mogao da mi daš link za skidanje?
Pozdrav.
gilopile ... 21.02.2013. 15:00 #477649

@Count: Hm, bas cudan problem. Ne znam za tu kartu, ali meni Saa7131, 7130, CF878a rade bez problema.

Pokusaj sa programom WinDVR 3.0 ili skini sa KWorld sajta najnoviji PVR.

count Re: Re: Obrnut problem 21.02.2013. 16:49 #477700

broj poruka: 1354

:: :: Program za gledanje je ChrisTv pro, nijedan drugi neće da radi na ova dva sistema. Sve ostalo je perfektno, directx uključen, pomaže malo ali ne dovoljno
:: ::
:: Da li je taj ChrisTv pro lečena verzija? Ako jeste, da li bi mogao da mi daš link za skidanje
:: Pozdrav
:: ::
Jeste, samo je stara verzija , 5.01 jedina koja mi radi svuda, od XP do 8mice sada. Skinuo odavno neznam više odakle, verovatno kod gusarskog zaliva. Ima i besplatna verzija sa nešto manje opcija ali samo za gledanje TV može dobro. Ja mislim da free verzija nema samo podršku za `lirc` ali ako ti netreba daljinac onda nije problem.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs