Pomoc! Instalirao sam win xp sp2 na lap top fujitsu siemens c1020 i sve je odradjeno osim sto nikako zvuk da se pokrene , pokusavao sam sve varijante sa raznih strana i nista, sam komp. sa Driver max programom pronalazi da je potreban drajver Realtec AC`97 Audio for VIA(R) Audio controller a sa fujitsu sajta stoji da treba drajver Conexant ac-link audio 6.13.10.8078 i te 2 varijante ne funkcionisu. Skinuo sam realtecokov sajta drajver krene instalaciju I na pola mi kaze ako instaliras ovaj drajver on ti moze system zeznuti I imam opciju da nastavim ili da oborim instalaciju. Ako nastavim instalaciju kada dodje do nekih 90% komp mi se sam resetuje I kada se startuje win ponovo mi kaze found new hardver I pokrene se wizard sa opcijom install the software automatically I install from specific locasio I bez obzira koju opciju odabrao opet ista prica I komp se sam restartuje. Ima li neko resenje?
Nadji i instaliraj AIDA64 sa torenta. Kada sve sredis i startujes idi na stavku, sa leve strane devices - Windows devices, a sa desne strane stavku koja je pod znakom pitanja. Kada kliknes na tu stavku, dole ispod, posto je desna strana podeljena na dva dela, u tom drugom, donjem delu pogledaj sta ti pise.
Jedna od ove dve stvari treba da bude: Conexant Cx20468 ili VIA VT8233 AC97 Audio Controller
@neXus2000 skinuo sam aida 64 i pise VIA AC`97 Enhanced Audio Controller, i prilikom instalacije nailazi ono upozorenje da windows ne preporucuje tu instalaciju, probao sam i ovaj CX20468 ali nema efekta, da li moze biti da je problem do windowsa skinutog sa torenta
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.