kad li ce ovo kod nas da se pojavi? mnogo gotiva zvucnik-ima ugradjen bass vufer i zvucnu kartu i jos svasta.... sve u jednom izgleda sexi plus gore ima touch controle (rade na dodir ) omg kako je gotivaaaaaaaaaaa a sto je lep frajer sto reklamira mmm
:: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x5MWWHzFWB :: :: kad li ce ovo kod nas da se pojavi? mnogo gotiva zvucnik-ima ugradjen bass vufer i zvucnu kartu i jos svasta.... sve u jednom izgleda sexi plus gore ima touch controle (rade na dodir ) omg kako je gotivaaaaaaaaaaa a sto je lep frajer sto reklamira mm :: :: cena 200 dolara btw
cena tih karti je nenormalna samo zbog ove sminke, a ni jedna od tih ne moze prici profesionalnim kartama, koje su cenjene i koje uopste mogu da isporuce kvalitet pravim zvucnicima.. ovo je kiceraj
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama? Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative jer su all in one resenje najbolje sto se tice kvaliteta zvuka. Gaming/Audio HD Titanium je ipak vrh..Mnogo review-a postoji,mnogo razlicitih utisaka ali u generalnom plasmanu ljudi bolje ocenjuju Creative ,licno sam i sam odabrao upravo iz razloga jer mi u kompletu vise odgovara out of box!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Zvucnjaci? aj ne lupaj sad i ti i da me nerviras zbog gluposti, Creative vrh?! Koji bre Creative i koji BRE VRH?! Pitam se ko te je slagao tako zestoko i odakle ti ove dezinformacije da je Creative vrh, ne znam jesi li cuo za zvucne karte marke Harman Cardon jedan od mnogih.. Creative.. jbt, komercijala teska, sama rec ti kaze `Gaming`, NE PRAVE PROFESIONALNE AUDIO CARTE, samim tim nisu vrh nego prosek.. ako govorimo o stvarima za PC, onda ok.. Creative, ASUS, kako god.. o zvucnicima ne bih da komentarisem jer nema svrhe stvarno..
:: Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama :: Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative jer su all in one resenje najbolje sto se tice kvaliteta zvuka :: Gaming/Audio HD Titanium je ipak vrh..Mnogo review-a postoji,mnogo razlicitih utisaka ali u generalnom plasmanu ljudi bolje ocenjuju Creative ,licno sam i sam odabrao upravo iz razloga jer mi u kompletu vise odgovara out of box :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ti si decko definitivno jeo neke gljive ludare.. Ko je uopste pricao o zvucnicima?!Ja sam govorio o kartama za PC racunarsku opremu i lepo pojasnio! I nemoj olako da upotrebljavas terminologiju PROFESIONALNO obzirom da si sad iskoristio u pogresne svrhe. Creative pravi itekako pro zvucne karte ali za PC segment.Znaci za drugaciju vrstu namene.. Niko ne pominje studio i sound karte poput Yamahe,Rolanda i sl da ne ulazim dalje u srz vec se odnosilo na Creative kao brend za odredjenu vrstu namene!
Moja prva recenica glasi ovako :
`Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama? Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative ..`
Zbog cega si ti mene sad napao?Pre svega na osnovu cega?!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Zvucnjaci :: aj ne lupaj sad i ti i da me nerviras zbog gluposti, Creative vrh?! Koji bre Creative i koji BRE VRH? :: Pitam se ko te je slagao tako zestoko i odakle ti ove dezinformacije da je Creative vrh, ne znam jesi li cuo za zvucne karte marke Harman Cardon jedan od mnogih.. Creative.. jbt, komercijala teska, sama rec ti kaze `Gaming`, NE PRAVE PROFESIONALNE AUDIO CARTE, samim tim nisu vrh nego prosek.. ako govorimo o stvarima za PC, onda ok.. Creative, ASUS, kako god.. o zvucnicima ne bih da komentarisem jer nema svrhe stvarno.. :: :: :: :: Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama :: :: Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative jer su all in one resenje najbolje sto se tice kvaliteta zvuka :: :: Gaming/Audio HD Titanium je ipak vrh..Mnogo review-a postoji,mnogo razlicitih utisaka ali u generalnom plasmanu ljudi bolje ocenjuju Creative ,licno sam i sam odabrao upravo iz razloga jer mi u kompletu vise odgovara out of box :: :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
o zvucnim kartama ocigledno. PC kao home, slusanje muzike itd. ne spada u profesionalizam. Nisam te napao vec sam bio frapiran.. ali ocigledno i dalje mislis isto, nema veze, zaboravi da sam ista napisao, no use.
:: Ti si decko definitivno jeo neke gljive ludare. :: Ko je uopste pricao o zvucnicima?!Ja sam govorio o kartama za PC racunarsku opremu i lepo pojasnio :: I nemoj olako da upotrebljavas terminologiju PROFESIONALNO obzirom da si sad iskoristio u pogresne svrhe :: Creative pravi itekako pro zvucne karte ali za PC segment.Znaci za drugaciju vrstu namene. :: Niko ne pominje studio i sound karte poput Yamahe,Rolanda i sl da ne ulazim dalje u srz vec se odnosilo na Creative kao brend za odredjenu vrstu namene :: :: Moja prva recenica glasi ovako : :: :: `Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama :: Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative .. :: :: Zbog cega si ti mene sad napao?Pre svega na osnovu cega? :: ::
Da li ti razumes sta znaci NAMENSKI? To sto je PC komponenta nije PRO?Pro je samim tim sto je takva klasa,kvalitet tog ranga je cini.Imas Visoku,srednju,i nizu klasu kao sto su recimo Creative Live,to je najnizi rang! Ne kapiram te zaista a jos manje tu negativnost,iskren da budem u cudu sam! Ja sam frapiran tvojim rezonovanjem i ponasanjem!
:: o zvucnim kartama ocigledno. PC kao home, slusanje muzike itd. ne spada u profesionalizam. Nisam te napao vec sam bio frapiran.. ali ocigledno i dalje mislis isto, nema veze, zaboravi da sam ista napisao, no use :: :: :: :: Ti si decko definitivno jeo neke gljive ludare. :: :: Ko je uopste pricao o zvucnicima?!Ja sam govorio o kartama za PC racunarsku opremu i lepo pojasnio :: :: I nemoj olako da upotrebljavas terminologiju PROFESIONALNO obzirom da si sad iskoristio u pogresne svrhe :: :: Creative pravi itekako pro zvucne karte ali za PC segment.Znaci za drugaciju vrstu namene. :: :: Niko ne pominje studio i sound karte poput Yamahe,Rolanda i sl da ne ulazim dalje u srz vec se odnosilo na Creative kao brend za odredjenu vrstu namene :: :: :: :: Moja prva recenica glasi ovako : :: :: :: :: `Jel ovde rec o zvucnjacima ili zvucnim kartama :: :: Ako je rec o zvucnim kartama i dalje prednost dajem Creative .. :: :: :: :: Zbog cega si ti mene sad napao?Pre svega na osnovu cega? :: :: :: ::
Oni imaju svoj rang i to je njihov rang, vrh ponude njihovog ranga, ili si to svrstao na vrh lestvice nekog drugog ranga ili sam te ja pogresno razumeo., ja sam ti i napisao ako je za home(namenski), u redu, ali za neke ozbiljnije stvari ne. Necu ja da te ucim nista jer verujem da sve vec znas.. verovatno bih blejao stvarno u tom Creative studiju, da
:: Da li ti razumes sta znaci NAMENSKI :: To sto je PC komponenta nije PRO?Pro je samim tim sto je takva klasa,kvalitet tog ranga je cini.Imas Visoku,srednju,i nizu klasu kao sto su recimo Creative Live,to je najnizi rang :: Ili ces da mi pricas o muzici i ucis mene sta je profesionalno i koje se komponente,uredjaji koriste ili hoces stvarno da te odvedem u studio i da malo blejis kao tele pa da te ispitam svaku komponentu i sw zasebno cemu sluzi?!Ne kapiram te zaista a jos manje tu negativnost,iskren da budem u cudu sam :: Ja sam frapiran tvojim rezonovanjem i ponasanjem :: ::
Ne postoji jedan rang,drugi rang vec klasa kao merilo po kojoj svi svrstavaju svoje proizvode.. I Asus ima svoju Pro karticu za PC varijantu ali niko od njih ne pravi komponentu za drugu vrstu namene osim za Home ,audio /gaming sistem. Kompjuter zapravo i nema drugog izbora osim karte koje su za njega namenjene interne,eksterne sto je u prakticnijoj primeni u tom domenu..
Postao si iritantan i sve najbolje znas,samo nesto ispravljas i kenjas..Ne znam sta ti je.. Ja se nikad nisam trtio tamo gde mi nije mesto a ovde na forumu sam o muzici najmanje pisao ,skoro nikako a trebao bi mozda najvise a ti koji si amaterski u tim vodama ispade da sve najbolje znas,nekako se potcenjivacki postavljas sa visine,drzis ti nekom lekcije..Oprosti ali takvi su tvoji postovi i iznervirao si me realno! Posle kazes ja tebe potcenjujem ,samo ne znam kako?!
Ja sam na ovu temu zavrsio,pisi sta god zelis apsolutno me ne zanima ..Ako ti je lakse Creative je krs,eto to cu samo da kazem..Mojim usima prija,meni je super-odnosi se na karticu ne na zvucnike!
:: Oni imaju svoj rang i to je njihov rang, vrh ponude njihovog ranga, ili si to svrstao na vrh lestvice nekog drugog ranga ili sam te ja pogresno razumeo., ja sam ti i napisao ako je za home(namenski), u redu, ali za neke ozbiljnije stvari ne. Necu ja da te ucim nista jer verujem da sve vec znas.. verovatno bih blejao stvarno u tom Creative studiju, da :: :: :: :: Da li ti razumes sta znaci NAMENSKI :: :: To sto je PC komponenta nije PRO?Pro je samim tim sto je takva klasa,kvalitet tog ranga je cini.Imas Visoku,srednju,i nizu klasu kao sto su recimo Creative Live,to je najnizi rang :: :: Ili ces da mi pricas o muzici i ucis mene sta je profesionalno i koje se komponente,uredjaji koriste ili hoces stvarno da te odvedem u studio i da malo blejis kao tele pa da te ispitam svaku komponentu i sw zasebno cemu sluzi?!Ne kapiram te zaista a jos manje tu negativnost,iskren da budem u cudu sam :: :: Ja sam frapiran tvojim rezonovanjem i ponasanjem :: :: :: ::
A ja se cudim odakle vama dvojici po >10k poruka :D
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.