Preporuka za neke bubice za mobilni do 2-2.5k dinara. Ja sam naleteo na ove http://tinyurl.com/a6zkm7x Dajte vi neki predlog. Bitno je da imaju dobar bas!
Pogledaj nesto drugo, probao sam par Sony modela u Tehnomaniji i stvarno su ocajne, ne vrede te pare. Ako ti trebaju sluske za pozive, uzmi bilo koje jeftine. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ja već drugi put imam slušalice koje sam predložio i po meni su odlične. Uporedo sam probao njih i cx300, i Sony su po meni značajno bolje, i po zvuku i po ergonomiji (zakošene su pa ne ispadaju iz uveta).
:: Pogledaj nesto drugo, probao sam par Sony modela u Tehnomaniji i stvarno su ocajne, ne vrede te pare :: Ako ti trebaju sluske za pozive, uzmi bilo koje jeftine :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Probaj Philips S9000 na Ipod-u, usraces se. :) A onda isto tako probaj Razer Morray+ i videces razliku izmedju te dve (Philips gruva bolje). A i jedne i druge sluske su za rang iznad bolje od tih Sonijevih. Naravno, opet zavisi koliki si audiofil.
:: Ja već drugi put imam slušalice koje sam predložio i po meni su odlične. Uporedo sam probao njih i cx300, i Sony su po meni značajno bolje, i po zvuku i po ergonomiji (zakošene su pa ne ispadaju iz uveta) :: :: :: :: Pogledaj nesto drugo, probao sam par Sony modela u Tehnomaniji i stvarno su ocajne, ne vrede te pare :: :: Ako ti trebaju sluske za pozive, uzmi bilo koje jeftine :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Ne volim ovaj `ravni` tip zato što ispadaju iz uveta, zakošene stoje kako treba jer je i ušni kanal pod uglom u odnosu na ušnu školjku. Razer je 50e tako da nema šta da traži u ovoj priči, za taj novac ima mnogo toga da se uzme. A te marke tipa Razer, Monster (beats by Dre) i sl samo kupuju naloženi ljudi zato što su videli u spotovima, ko hoće dobar zvuk uzeće Akg, Sony, Shure ili neku drugu marku koja stvarno proizvodi zvučne uređaje.
:: Probaj Philips S9000 na Ipod-u, usraces se. : :: A onda isto tako probaj Razer Morray+ i videces razliku izmedju te dve (Philips gruva bolje) :: A i jedne i druge sluske su za rang iznad bolje od tih Sonijevih :: Naravno, opet zavisi koliki si audiofil :: :: :: :: :: Ja već drugi put imam slušalice koje sam predložio i po meni su odlične. Uporedo sam probao njih i cx300, i Sony su po meni značajno bolje, i po zvuku i po ergonomiji (zakošene su pa ne ispadaju iz uveta) :: :: :: :: :: :: :: Pogledaj nesto drugo, probao sam par Sony modela u Tehnomaniji i stvarno su ocajne, ne vrede te pare :: :: :: Ako ti trebaju sluske za pozive, uzmi bilo koje jeftine :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: ::
Znaci mi sto kupujemo Razer proizvode, mi smo nalozeni na spotove i ako u svom zivotu nikad nisam video spot u kojem neko nosi Razer slusalice, bravo za zakljucak! Inace, ovo su in ear, nema tu sta da ispada, jes` da je `nalozeni` Razer u pitanju, al` nikad nisu ispale, isti slucaj je i sa Philips-ovim slusalicama. Dobar zvuk se i placa, a vala sluske od 20e su sluske od 20e, pa makar pisalo na njima i Mission, B&O itd. Vidim da si se uvredio sto sam izneo svoje misljenje i iskustvo o slusalicama koje imas, meni je stvarno zao ako sam te toliko potresao al` sta je tu je, losije jesu od Morray+ i od Philips S9000, doduse i jeftinije su, al` opet je glupo reci kako te marke kupuju `nalozeni` ljudi. LOL Elem, slazem se sa tobom da su Beats by Dre njesra slusalice.
Haha, nisam se uvredio, ne radim za Sony pa da mi je bitno. Ovo za spotove sam mislio za Beats by Dre, a Razer nikad nisam ni gledao kao slušalice za muziku, uglavnom su za igre, a i tu mislim da su precenjene. Da li su ove Philips dobre ili loše po zvuku ne znam, nisam imao prilike da probam, ali su mi po dizajnu zakošene uvek bolje (nevezano za proizvođača). Govorim iz iskustva zato što mi prilikom trčanja ili vožnje bajsa po kamenju isl uvek ispadnu one koje nisu zakošene (ko zna, možda imam čudne uši). Opet ne kažem da su ove koje trenutno imam najbolja kupovina, samo kažem da sam prilikom kupovine probao i cx200 (ista cena), i da su mi se ove više svidele. Zato je forum i tu, da svako iznese svoje mišljenje, a i malo svađe nikome nije škodilo
:: Znaci mi sto kupujemo Razer proizvode, mi smo nalozeni na spotove i ako u svom zivotu nikad nisam video spot u kojem neko nosi Razer slusalice, bravo za zakljucak! :: Inace, ovo su in ear, nema tu sta da ispada, jes` da je `nalozeni` Razer u pitanju, al` nikad nisu ispale, isti slucaj je i sa Philips-ovim slusalicama :: Dobar zvuk se i placa, a vala sluske od 20e su sluske od 20e, pa makar pisalo na njima i Mission, B&O itd :: Vidim da si se uvredio sto sam izneo svoje misljenje i iskustvo o slusalicama koje imas, meni je stvarno zao ako sam te toliko potresao al` sta je tu je, losije jesu od Morray+ i od Philips S9000, doduse i jeftinije su, al` opet je glupo reci kako te marke kupuju `nalozeni` ljudi. LO :: Elem, slazem se sa tobom da su Beats by Dre njesra slusalice ::
Zaobidji te iz moblinogspajza, ja sam skoro uzeo i sutradan su se polomile, doduse ja sam malo kriv, nategao sam ih na pojas u kolim pa su se odlepile, mada su ovako ok inace, zalepio sam ih, ne vidi se nista, a zvuk je sasvim solidan, samo sto je plastika bas slaba...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.