Ovako imam Samsung LCD i na njemu 2xcinc izlaz, L&R, na engleskom tzv RCA, i 5.1 zvucnike bez AUX ulaza (prva pomisao mi je bila da ih povezem Cinc-3.5mm kablom). Da li to mogu sa ovim adapterom i gde moze da se uzme, nije mi potreban pravi surround, samo nek se cuje sa svih zvucnika?
Mogao bi na taj nacin. Ali, nemam pojma kako i da li bi ti radio subwoofer. Samo bi mozda imao zvuk na prednjim satelitima. Osim ako nemas neki prekidac na zvucnicima koji ti prebacuje iz 5.1 u 2.1 (2.0). A takav kabl ima da kupis u bilo kojoj radnji koja se bavi ozvucenjem ili elektronskom opremom.
Ne, nisi procitao, zvucnici nemaju AUX ulaz , tako da otpada mogucnost Cinc to 3.5mm kabla, samo mi pomaze ovaj adapter sa linka, evo opet ako niste videli! Gde ima da se kupi, da li iko zna? http://www.bit.ly/UjicPn
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.