Kupio sam pre nedelju dana i veoma sam zadovoljan,koristim ih za igre,skajp i slusanje muzike. Jako dobar bas,dobra jacina zvuka,mikrofon super za skajp,lep i cist zvuk bez sumova itd..Sve u svemu odlicne sluske za male pare oko 3000,tako da za one momke ili devojke koji ne zele da daju neke velike pare za brendirane proizvode ovo je odlicno resenje..poz svima i srecna nova godina :)
poznata japanska marka koja i kod nas postaje poznata. Kada sam bio u frci oko slusalica a nisam bio pri parama da kupim nesto `krsteno` pazario sam jedne bubice za stvarno smesne pare (oko 500) i iznenadio sam se jer sam ocekivao trash zvuk a dobio sam nesto sasvim solidno i vise nego upotrebljivo za slusanje muzike na mobilnom/ipodu i za koriscenje na laptopu. Naravno da postoje kvalitetnije slusalice za vece pare ali sam zadovoljan ovom markom i moram da dodam da su prezivele par gazenja, jaca cimanja i zvakanje od strane psa i jos rade savrseno.
nego da li neko ima iskustva sa markom canyon? vidim da je gomila proizvoda sa primamljivom cenom stigla na nase trziste a nisam siguran u kvalitet.
Re: canyon/trust/genius/A4TECH...osrednji kvalitet u ekonomskoj klasi.
13.01.2013. 21:26
status: user broj poruka: 6650
Canyon radi, ali mu je nedostajalo basova a i samog kvaliteta zvuka - mada je mic bio ok, A4Tech je za zvuk bio najbolji, ali najnežniji za kidanje Genius je govno neopevano.
Canyon kao ostali periferni uredja, u ovom slucaju kamerica sa mic od 2MP koju posedujem, je savrseno dobra za pare koje sam platio. Platio sam 2000din pre dve godine, a sad je oko 1600 mislim.
mislio sam na canyon generalno, ali nije na odmet ni preciziranje, Video sam recimo neke bezicne miseve, ok izgleda, za oko 700-800, ali nisam dozvolio sebi da me ponese niska cena. jednostavno mi ne uliva neko poverenje :)
Johane, `imam` i misa Canyon onaj hromirani, izgleda do jaja i lepo leze u ruku. Mana su mu otisci sto ostaju preko hromirane povrsi i sto ovaj moj zeza.
Radi lepo nekoliko nedelja pa onda utihne i tu ga iskljucim i izvadim baterije (koje su inace preko 90% pune) spremim ga da ga vratim i stoji tu u kutiji dok se ne smilujem da idem u Beograd. Na dan pred polazak rekoh, ajd da ga povezem i probam jos jednom i gle ono radi. I posle dve, tri nedelje opet crkne, opet isto ne svetli niti klikovi i scroll rade. Spakujem i isti dan odnesem i ono kod njih proradi i ne uvaze mi kvar.
Jedva cekam da crkne, ali uzeo bih isti. Rekao sam imam pod navodnicima jer mi ostao kod brata u BG jer mu prodavnica u blizini tako da kod njega cekamo da rikne.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.