Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Slušalice za TS, gejming generalno, do 5k dinara?
STRANA 1 OD 1
alexi Slušalice za TS, gejming generalno, do 5k dinara? 12.01.2013. 12:19 T51247

status: user
broj poruka: 677
Treba mi nešto što ce me naterati da izlomim mic koji imam trenutno buduci da mi je više dojadilo da se grbim kako bi me neko cuo dok pršti milion spelova ili u obicnoj Skajp konverzaciji. Boli me kicma vec dok to radim a ako cu vec da nolajfujem može to i pravih leda. Ono što bi mi najpotrebnije bilo je sledece:

- All ear varijanta bi bila odlicna.
- Mic sa kojim nemam potrebe da se maltretiraram kako bi me neko cuo kada govorim.
- Kabl dužine oko 2-3m, nije potrebno više rekao bih mada to ne pravi razliku, bitan mi je taj neki minimum.

Svakako bih najviše cenio preporuku iz prve ruke, dakle treba mi nešto provereno. Za muziku i filmove nisu preterano bitne, za to vec imam kako da se snadem. Nisam ni sam siguran šta mogu da dobijem u ovom cenovnom rangu ali da kažemo da je neka gornja granica 6k i to samo ukoliko bi mi ta dodatna crvena pravila neku ogromnu razliku.

Guglao sam nešto ali opet mislim da je najbolje da dobijem preporuke ovde, na proverenom mestu, kao i uvek kada tražim nešto za racunar. Unapred hvala.

My sword can cut through armor and still cut a tomato.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp ovako napamet 12.01.2013. 12:43 #467779

broj poruka: 3466
znam za speedlink medusa imas 3 modela, ne znam jel pala cena onom najskupljem koji je bio 7k

ima i creative fatality, gejming sluske cena je tu negde.

sad sam se probudio pogledacu ponudu kasnije pa ti javljam.

ps.Meni je crkao mic na 5hv2 i nisam hteo da se grbim ili da menjam sluske pa sam kupio neke canyon 800din koje mi bleje kao ogrlica i koristim njihov mic :) Nisam hteo da menjam sluske jbg.
alexi re: 12.01.2013. 12:56 #467782

^ Steta bi ih bila menjati svakako. Cene za ovo sto si naveo su skroz korektne mada svakako prelaze 6k o cemu bih morao dobro da razmislim. Drugar ima stari Creative HS-450 vec prilicno dugo i nikada problem nije imao, stavise sinoc sam ih testirao pa sam iz tog razloga resio da sebi kupim nesto za Novu godinu. Za audio/video imam Sony MDR V700 koje se stavise i razmisljam da prodam ako bih uzeo nesto konkretno prilikom ove kupovine.

duqp uu 65e ~ 12.01.2013. 13:16 #467784

broj poruka: 3466
ali ekstra, ja cu uzeti kad tad cs go verziju :)

http://itsvet.com/proizvod/plantronics-gamecom-780/comp_comp_headphones/247/1928

plantronics je ekstra brend. jbg ako nekada bude para uzmemo pc360 sennheiser i da nas bog vidi :)
mada ima akg nekih gaming modela da se useres

http://itsvet.com/proizvod/razer-piranha-rz04-00080100-r3m1/comp_comp_headphones/345/624

evo ti ispod 6k ali nisu preko celog uveta, a koriste ih neki momci i ne zale se, mada ja ne bih nikada mogao to nesto sto bleji na uvetu

probaj skrpi se za plantronics :)

Zdebeli 12.01.2013. 13:56 #467789

broj poruka: 1383
A sto ne kupis neki mali mikrofon na stipaljku pa ga zakacis za slusalice ili gde ti vec odgovara, ionako slusalice vec imas.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 .... 12.01.2013. 15:52 #467808

broj poruka: 1424
kupis web cameru od 1700din i imas mic u njoj :) i 2 muve istim udarcem ubijes... ne znas kad ce ti trebati web camera a dobijes mic :)

Pisko Re: .... 12.01.2013. 16:32 #467817

broj poruka: 6650
Tako je, imaš neke Intex sa led diodama, zadovoljavajuća slika i autobalans boja, a mikrofon radi super za daljine do metar-dva, i lepo jašeš sluške koje hoćeš. Ja sam otkačio mikrofon sa slušalica jer mi smeta a i sjebao bi se kad bi ga non-stop dizao-spuštao, nameštao, balavio i tako dalje i bliže.

Budale računaju na sreću.

:: kupis web cameru od 1700din i imas mic u njoj :) i 2 muve istim udarcem ubijes... ne znas kad ce ti trebati web camera a dobijes mic :
::
Modena ako nalete 12.01.2013. 17:24 #467825

broj poruka: 497
uzmi rokat kejv za gaming su vrh.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.8Ghz & Akasa Venom
Transcend 2x1 gb DDR2 + OCZ 2x1 gb DDR2
WD 3200AAKS
Sapphire 4890 1GB VAPOR-X OC + Acellero xtreme +
LG W2243S-PF
OCZ 550W fatality
Logitech X-230 2.1 & Roccat Cave
Xtreme Titanium sb0880 + LME49720

nikolape80 .. 12.01.2013. 18:17 #467831

broj poruka: 453
@Alexi imas mail.

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@3.2 GHz
Thermaltake MaxOrb II
Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz
MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi re: 12.01.2013. 19:30 #467839

Hvala svima na predlozima, keep `em coming sto se kaze.

Mikrofon na stipaljku i webkamera mi ne prave posao nazalost buduci da bih ove sluske nosio sa sobom po potrebi. Jos jedna mana ove kombinacije je to sto su sluske koje trenutno imam DJ slusalice. Samim tim nisu predvidjene da na glavi provedu vise od sat, dva - dalje od toga me vec bole usi - nije puna all-ear varijanta u pitanju. Ovo:

http://store.sony.com/p/DJ-headphones/en/p/MDRV700DJ

Zato trenutno jurim nesto konkretno kako bih nakon te kupovine ovo prodao buduci da mi nisu preko potrebne.

Roccat Kave nisu u mom cenovnom rangu vec daleko iznad istog tako da otpadaju koliko god dobre slusalice bile. Za sada su u igri Plantronics GameCom 780, CREATIVE
Headset HS-1000 Fatal1ty i Speed Link Medusa NX.

Ukoliko se setite jos nekih svakako bacite predlog ovamo, bicu vam zaista zahvalan kao i na ovim predlozima do sada. Svakako se ceka plata sad 20og pa imam dosta vremena da citam o pomenutim modelima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs